Πρέλεβιτς: «Έκανα τον κύκλο μου στον ΠΑΟΚ»
17:34 - 16/11/2022
Πρέλεβιτς: «Έκανα τον κύκλο μου στον ΠΑΟΚ»
16/11/2022
Κατηγορηματικά απέκλεισε ο Μπάνε Πρέλεβιτς το ενδεχόμενο επιστροφής σε διοικητικό ρόλο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνέντευξή του.
«Αυτήν τη στιγμή υπάρχει στον ΠΑΟΚ ένας άνθρωπος που ασχολείται, έχει την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσει, αλλά δεν πρέπει να είναι αυτός ο στόχος. Κάποια στιγμή, όσο και να βάζει συνέχεια χρήματα, θα κουραστεί. Οι ομάδες, όπως το λέγαμε και εμείς παλιότερα, πρέπει να αυτοσυντηρούνται. Για να μπορεί να αυτοσυντηρείται, όμως, μια ομάδα, πρέπει να την οργανώσεις εκτός του αγωνιστικού χώρου. Εταιρείες είναι οι ομάδες. Παρόλο που έχουν περάσει δεκαετίες, δεν το έχουμε καταλάβει ή μάλλον
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πρέλεβιτς: «Έχω κάνει τον κύκλο μου στον ΠΑΟΚ»
Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και όχι μόνο μίλησε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μπάνε Πρέλεβιτς.
Διαβάστε το στο fosonline.grΠρέλεβιτς: «Έκλεισε ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ!»
Συνέντευξη στο ΑΠΕ- ΜΠΕ παραχώρησε ο παλαίμαχος αθλητής και πρώην πρόεδρος του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι νιώθει πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος του στον Δικέφαλο. Πιο συγκεκριμένα είπε: Για τις ομάδες ως εταιρίες: «Αυτήν τη στιγμή υπάρχει στον ΠΑΟΚ ένας άνθρωπος που ασχολείται, έχει την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσει, αλλά δεν […]
The post Πρέλεβιτς: «Έκλεισε ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ!» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr