#Μπάνε Πρέλεβιτς

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου του Μπάνε Πρέλεβιτς «Η δύναμη της ήττας», στην Εράτυρα την Κυριακή 7/4

e-ptolemeos.gr
Την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων Εράτυρας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με την παρουσίαση του βιβλίου του Μπάνε Πρέλεβιτς «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ». Στην παρουσίαση του βιβλίου μίλησαν o Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, o Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Εράτυρας Γιώργος Βάρκας,o Παλαίμαχος Καλαθοσφαιριστής Άρης Χωλόπουλος και ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής «Ώρα για μπάσκετ» Σωκράτης Μπρουσιόβας. […]
10:53 08/04/2024

Παρουσίαση βιβλίου του Μπάνε Πρέλεβιτς «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ» στην Εράτυρα

e-ptolemeos.gr
Την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στις 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων Εράτυρας, διοργανώνεται παρουσίαση του βιβλίου του Μπάνε Πρέλεβιτς «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ». Με τον συγγραφέα Μπάνε Πρέλεβιτς θα μιλήσουν οι: – Χρήστος Ζευκλής, Δήμαρχος Βοΐου – Γιώργος Βάρκας, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Εράτυρας – Άρης Χωλόπουλος, Παλαίμαχος Καλαθοσφαιριστής – Σωκράτης Μπρουσιόβας, παρουσιαστής «Ώρα για μπάσκετ» Τη […]
12:53 05/04/2024

Η γκάφα του Φασούλα, ο χαμένος τελικός και το κλάμα του Πρέλεβιτς (vid)

thessports.gr
Στις 17 Μαρτίου του 1992 (δηλαδή σαν σήμερα πριν 32 χρόνια) ο ΠΑΟΚ έχανε στον τελικό Κυπέλλου Κυπελλούχων από την Ρεάλ Μαδρίτης με 65-63, στη Ναντ, σ’ ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν δύο εικόνες. Η γκάφα του Φασούλα στο φινάλε και το ξέσπασμα του Μπάνε Πρέλεβιτς στο τέλος. Ο Πρέλεβιτς λίγο πριν το τέλος του αγώνα […]
09:53 17/03/2024

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αποκαλύπτει: «Όλοι στον δρόμο με ρωτάνε τι έγινε τότε και έπεσε ξύλο με τον Γκάλη»

thecaller.gr
Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας (4/3) ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ άνοιξε την καρδιά του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, κάνοντας μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία με αφορμή και την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου. Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας (4/3) ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ άνοιξε την καρδιά του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, κάνοντας μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία με αφορμή και την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου. «Αυτό που με ρωτάνε πιο πολύ στον δρόμο […]
19:00 04/03/2024

Πρέλεβιτς: «Δεν μίλησα ποτέ με τον Φασούλα για τη φάση του τελικού»

thessports.gr
Για το βιβλίο του, αλλά και για το παρελθόν μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν μίλησε ποτέ με τον Παναγιώτη Φασούλα για το λάθος του στον τελικό με τη Ρεάλ. Μεταξύ άλλων, είπε: Για την επιλογή του να βάλει στο εξώφυλλο του […] The post Πρέλεβιτς: «Δεν μίλησα ποτέ με τον Φασούλα για τη φάση του τελικού» first appeared on ThesSports.
21:53 23/11/2023

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: «Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έκλεισε τον Μπάνε Πρέλεβιτς»

thecaller.gr
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.Ο Απόστολος Τζιτζικώστας προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.Πληροφορίες του thestival.gr υποστηρίζουν πως έκλεισε η υποψηφιότητα του Μπάνε Πρέλεβιτς με την παραταξη Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο πρώην παίκτης, προπονητής και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, έχει μεγάλο λαϊκό έρεισμα στη Θεσσαλονίκη και συνεπώς αν επιβεβαιωθεί η υποψηφιότητά του, θα […]
16:00 03/07/2023

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα στις περιφερειακές εκλογές

Newsbeast.gr
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας φέρεται να έχει κλείσει την υποψηφιότητα του Μπάνε Πρέλεβιτς για τις περιφερειακές εκλογές και συγκεκριμένα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με το thestival.gr, η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο, ενώ φαίνεται πως είναι μία σημαντική ποιοτική προσθήκη που θα βοηθήσει στο να καθαρίσει και πάλι η αναμέτρηση για την Περιφέρεια από την πρώτη Κυριακή. Με βάση το παραπάνω δημοσίευμα, φαίνεται ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, όλο αυτό τον καιρό στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, δουλεύει αθόρυβα και ουσιαστικά.
16:00 03/07/2023

Φοβερός χορός από Μπάνε και Άννα Πρέλεβιτς στο γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

Newsit
Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι και ο Μπάνε Πρέλεβιτς το διασκέδασε με την ψυχή του στο γάμο. Ο θρύλος του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ήταν αυτός που συνόδευσε τη μεγάλη του κόρη, Άννα, στην εκκλησία και στο γλέντι μετά το μυστήριο, οι δυο τους τα… ... Περισσότερα To άρθρο Φοβερός χορός από Μπάνε και Άννα Πρέλεβιτς στο γάμο της με τον Νικήτα Νομικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:14 28/05/2023

Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Ο hip hop χορός της νύφης με τον πατέρα της, Μπάνε και η live εμφάνιση του Διονύση Σχοινά

okmag.gr
 Η Άννα Πρέλεβιτς παντρεύτηκε, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης, τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό. Την παρέδωσε νύφη ο πατέρας της, Μπάνε Πρέλεβιτς. Η τελετή έγινε στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι με καλεσμένους φίλους και συγγενείς. Η νύφη μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram στιγμιότυπα από τη δεξίωση που ακολούθησε μετά το μυστήριο σε πολυτελές κτήμα. […] The post Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Ο hip hop χορός της νύφης με τον πατέρα της, Μπάνε και η live εμφάνιση του Διονύση Σχοινά appeared first on OK! Magazine.
14:28 28/05/2023

Νικήτας Νομικός – Άννα Πρέλεβιτς: Η στιγμή από τον χορό του Ησαΐα

okmag.gr
 Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός επέλεξαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Άγιο Διονύσιο στην Αρεοπαγίτου. Ο γάμος της κόρης του Μπάνε Πρέλεβιτς με τον αδελφό της Δούκισσας Νομικού είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά κοσμικά events του καλοκαιριού. Μάλιστα με story της στο Instagram η Άννα Πρέλεβιτς έδειξε τη στιγμή από τον χορό του Ησαΐα. Κουμπάρες […] The post Νικήτας Νομικός – Άννα Πρέλεβιτς: Η στιγμή από τον χορό του Ησαΐα appeared first on OK! Magazine.
13:26 28/05/2023

Άννα Πρέλεβιτς: Επέλεξε νυφικό με το πιο αγαπημένο σχέδιο των royals

okmag.gr
Η Άννα Πρέλεβιτς παντρεύτηκε, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης, τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό. Την παρέδωσε νύφη ο πατέρας της, Μπάνε Πρέλεβιτς. Η τελετή έγινε στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι με καλεσμένους φίλους και συγγενείς. Η νύφη επέλεξε ένα φόρεμα από τον οίκο μόδας Athena V το οποίο είχε μακρύ πέπλο ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε […] The post Άννα Πρέλεβιτς: Επέλεξε νυφικό με το πιο αγαπημένο σχέδιο των royals appeared first on OK! Magazine.
11:44 28/05/2023

Δούκισσα Νομικού – Τέα Πρέλεβιτς: Επέλεξαν ίδιο χρώμα στον γάμο των αδελφών τους

okmag.gr
Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν το Σάββατο για τις οικογένειες Νομικού και Πρέλεβιτς. Η Άννα Πρέλεβιτς παντρεύτηκε, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης, τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό. Την παρέδωσε νύφη ο πατέρας της, Μπάνε Πρέλεβιτς. Η τελετή έγινε στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι με καλεσμένους φίλους και συγγενείς. Η νύφη επέλεξε ένα φόρεμα από τον οίκο μόδας Athena […] The post Δούκισσα Νομικού – Τέα Πρέλεβιτς: Επέλεξαν ίδιο χρώμα στον γάμο των αδελφών τους appeared first on OK! Magazine.
08:50 28/05/2023

Μπάνε Πρέλεβιτς: Η στιγμή που παρέδωσε την κόρη του νύφη στον Νικήτα Νομικό

okmag.gr
Η Άννα Πρέλεβιτς παντρεύτηκε, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης, τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό. Την παρέδωσε νύφη ο πατέρας της, Μπάνε Πρέλεβιτς. Η τελετή έγινε στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι με καλεσμένους φίλους και συγγενείς. Η νύφη επέλεξε ένα φόρεμα από τον οίκο μόδας Athena V το οποίο είχε μακρύ πέπλο ενώ τα […] The post Μπάνε Πρέλεβιτς: Η στιγμή που παρέδωσε την κόρη του νύφη στον Νικήτα Νομικό appeared first on OK! Magazine.
07:46 28/05/2023

ΠΑΟΚ: Το timelapse και όλα τα βίντεο της μεγάλης βραδιάς του Μπάνε

thessports.gr
Πέρασαν έξι ημέρες από τη μεγάλη γιορτή της απόσυρσης της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς, η οποία πλέον κοσμεί την οροφή του PAOK Sports Arena. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γυρίζει τον χρόνο πίσω (υπεν)θυμίζοντας όσα έγιναν εκείνη τη βραδιά με ένα time lapse βίντεο 20 δευτερολέπτων και όλες τις στιγμές που αναβιώνουν. Αναφέρει σχετικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:  […] The post ΠΑΟΚ: Το timelapse και όλα τα βίντεο της μεγάλης βραδιάς του Μπάνε first appeared on ThesSports.
14:44 07/04/2023

«PICK ΄N ROLL» με τους Πασκάλ Σιακάμ και Μπάνε Πρέλεβιτς στην COSMOTE TV

onsports.gr
Το «PICK ΄N ROLL» επιστρέφει για το καθιερωμένο ραντεβού της…
16:14 04/04/2023

Πρέλεβιτς: «Πάλεψα πάρα πολύ για να μην κλάψω»

thessports.gr
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ3 και μίλησε για την ιστορική βραδιά που βίωσε στο Παλατάκι στην τελετή απόσυρσης της φανέλας του.   Αναλυτικά όσα είπε: «Πάλεψα πάρα πολύ μέσα μου να μην κλάψω στην τελετή απόσυρσης. Ήθελα να κρατήσω μια ηγετική στάση» ήταν η ατάκα με την οποία ξεκίνησε την τοποθέτησή […] The post Πρέλεβιτς: «Πάλεψα πάρα πολύ για να μην κλάψω» first appeared on ThesSports.
22:56 03/04/2023

Τρομερή… on air αποθέωση Χατζόπουλου σε Πρέλεβιτς! (video)

thessports.gr
Συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση έδωσε από το Παλατάκι ο Μπάνε Πρέλεβιτς, αναφορικά με την πρόσφατη απόσυρση της φανέλας του και την αποθέωση που γνώρισε από το κατάμεστο γήπεδο. Ακόμα μια… αποθέωση γνώρισε ο Μπάνε Πρέλεβιτς on air, αφού στον χώρο «εισέβαλε» ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος κα φώναξε το γνωστό «Ω Μπάνε, Μπάνε». […] The post Τρομερή… on air αποθέωση Χατζόπουλου σε Πρέλεβιτς! (video) first appeared on ThesSports.
22:28 03/04/2023

Πρέλεβιτς: «Ο τίτλος του ΠΑΟΚ το 1991 άνοιξε τον δρόμο και στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες»

Gazzetta
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε για την σπουδαία καριέρα του με τον ΠΑΟΚ, το life coaching και την τελετή απόσυρσης της φανέλας του.
21:36 03/04/2023

Ο αγαπημένος Μπάνε του ΠΑΟΚ και η φανέλα με το 7

sportime.gr
Ο μεγάλος Μπάνε Πρέλεβιτς, ο επεισοδιακός ερχομός του στον ΠΑΟΚ όπου έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της καριέρας του και φυσικά το χρέος απέναντι στην ιστορία. Γράφει ο Νίκος Μπουρλάκης Νίκος Μπουρλάκης για το sportime.gr.
21:04 03/04/2023

Το «ευχαριστώ» του Μπάνε : «Η αγάπη που εισέπραξα τα επισκιάζει όλα»! (pic)

thessports.gr
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι το πρόσωπο τον ημερών για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να αποσύρουν την φανέλα με το νούμερο “7” προς τιμήν του, σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση το απόγευμα του Σαββάτου (1/4) στο PAOK Sports Arena. Ο θρύλος του Δικεφάλου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη που έλαβε στην εν […] The post Το «ευχαριστώ» του Μπάνε : «Η αγάπη που εισέπραξα τα επισκιάζει όλα»! (pic) first appeared on ThesSports.
15:40 02/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load