Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Anodos live Stage

11:44 - 22/01/2020

Πειραιώς 183, ΑθήναΣάββατο, 01 Φεβ 2020 22:30Ελεωνόρα Ζουγανέλη Άνοδος Από Σάββατο 1η Φεβρουαρίου  και κάθε Σάββατο και Κυριακή  στο ANODOS LIVE STAGE   “‘Επιστρέφω στην ‘Ανοδο με λαχτάρα να ανταμώσουμε ξανά. Να συναντηθούμε και να επιτρέψουμε για κάποιες ώρες το τραγούδι να αποτελέσει την αφετηρία μας και τον προορισμό μας. Τα Σάββατα και τις Κυριακές  που μαζεύονται οι άνθρωποι και μπλέκουν στιγμές θα είμαστε εκεί να σας φιλοξενήσουμε και να σας τραγουδήσουμε… Φέρνω  τα τραγούδια μου και ότι αγαπώ και σας περιμένω στο ανανεωμένο Anodos Live Stage.” Ελεωνόρα Ζουγ...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Anodos Live Stage

Από Σάββατο 1η Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας