Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου»

17:06 - 17/11/2022

Καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου. Η γνωστή booker μοντέλων μίλησε για τα τηλεοπτικά της βήματα, το My […] The post Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Η σιωπή μου είναι η απάντησή μου»

Δείτε το βίντεο με το σχόλιο που έκανε η booker μοντέλων 

Διαβάστε το στο

Η Έλενα Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είμαι πολύ περήφανη για το «παιδί» μου γιατί είναι πάνω απ’ όλα επαγγελματίας

"Δεν υπάρχει πιο επαγγελματίας και ειλικρινής άνθρωπος από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Το δικό της υπαινικτικό σχόλιο έκανε η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», για τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Καγιά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Το δικό της υπαινικτικό σχόλιο έκανε η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», για τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Καγιά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στις δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια σχετικά με το αν θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη σε κάποιον συνεργάτη της, αλλά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έλενα Χριστοπούλου: Το My Style Rocks, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Love Island – «Είναι ένα παιχνίδι που δεν πήγε καλά»

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι». Η γνωστή booker μοντέλων που To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: Το My Style Rocks, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Love Island – «Είναι ένα παιχνίδι που δεν πήγε καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Καγιά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Η σιωπή μου είναι η απάντησή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου»

«Δεν υπάρχει πιο επαγγελματίας και ειλικρινής άνθρωπος από την Ηλιάνα», είπε η μάνατζέρ της

Διαβάστε το στο news.gr

Έλενα Χριστοπούλου για Ηλ. Παπαγεωργίου: «Δεν υπάρχει πιο επαγγελματίας και ειλικρινής άνθρωπος»

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και παραχώρησε μία συνέντευξη στο Νίκο Μουτσινά.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Χριστοπούλου για Παπαγεωργίου: "Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου"

"Δεν υπάρχει πιο επαγγελματίας και ειλικρινής άνθρωπος από την Ηλιάνα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο