Αυτοψία: «Θα καθάριζα τον Μίχο» λέει κρατούμενος

09:42 - 18/11/2022

Μέσα στις φυλακές βρέθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ με την εκπομπή «Αυτοψία» και συνομίλησε με έγκλειστους για τους άγραφους νόμους που υπάρχουν και όσα έχουν βιώσει πίσω από τα κάγκελα. Ένας από αυτούς, ο Χαράλαμπος που βρίσκεται ήδη 30 χρόνια στη φυλακή, αναφέρθηκε και στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, λέγοντας ότι θα έδινε τη ζωή του για το κορίτσι και θα «καθάριζε» τον Ηλία Μίχο. «Μόνο αν ρουφιάνευες έπεφτε μαχαιριά. Αυτός που είναι ο βιαστής, ο ρουφιάνος, ο παιδεραστής, αυτός που έχει κάνει ένα πολύ άσχημο έγκλημα. Μερικές φορές το έκαναν επίτηδες για να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Τους έφερναν σε εμάς για να τους τιμωρήσουμε» είπε. «Θα έδινα τη ζωή μου γι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτοψία: «Θα έδινα τη ζωή μου γι’ αυτό το κορίτσι. Θα τον καθάριζα» λέει κρατούμενος

Στις φυλακές βρέθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ με την εκπομπή «Αυτοψία» και συνομίλησε με έγκλειστους για τους άγραφους νόμους που υπάρχουν και όσα έχουν βιώσει πίσω από τα κάγκελα. Ένας από αυτούς, ο Χαράλαμπος, που βρίσκεται ήδη 30 χρόνια στη φυλακή, αναφέρθηκε και στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, λέγοντας ότι θα έδινε […] Το άρθρο Αυτοψία: «Θα έδινα τη ζωή μου γι’ αυτό το κορίτσι. Θα τον καθάριζα» λέει κρατούμενος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο αρχικατάσκοπος του Πούτιν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τη νέα αρχηγό της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6

Το Ισλαμικό Κράτος εξυμνεί το μακελειό στο Σίδνεϊ – «Είναι πηγή υπερηφάνειας»

Τραυματισμός 5χρονου σε νηπιαγωγείο στο Αγρίνιο – Έπεσε αντικείμενο στο κεφάλι του

Πωλητήριο 4,5 εκατ. στον Παναθηναϊκό: Ο επόμενος που φεύγει μετά τον Ντραγκόφσκι

Μόρις: Ντεμπούτο στον Ολυμπιακό με τον Κολοσσό και όχι με Βιλερμπάν

Porridge με ρόδι & κανέλα