«Για θύμισέ μου», μια ταινία για το Αλτσχάϊμερ την Πέμπτη 6/2 στον Κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ

13:17 - 22/01/2020

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 06/02/2020 1 ΠΡΟΒΟΛΗ 19.00 “Για θύμισε μου»: Η Μαρία Σβολιαντοποφλου και οι συντελεστές της ταινίας υποδέχονται τη νέα χρονιά με νέες προβολές στην Αθήνα, το Ηράκλειο και την υπόλοιπη Ελλάδα Έπειτα από 6 soldout προβολές, η ταινία της Μαρίας Σβολιαντοπούλου, πουσυγκίνησε προβλημάτισε και αφύπνισε το κοινό για τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ξεκίνησε το ... The post «Για θύμισέ μου», μια ταινία για το Αλτσχάϊμερ την Πέμπτη 6/2 στον Κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)