Banksy: Κατηγορεί την Guess για κλοπή – «Πήραν τα έργα μου χωρίς άδεια»

18:30 - 18/11/2022

Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει συλλογή εμπνευσμένη από τον Banksy

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έργο του Banksy κοσμεί βιτρίνα καταστήματος της Guess, με τον διάσημο καλλιτέχνη να κατηγορεί το brand για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο Banksy καταγγέλλει ότι η εταιρεία καπηλεύτηκε το έργο του και αναρωτιέται γιατί θα πρέπει να θεωρηθεί λάθος αν κλέφτες καταστημάτων προχωρήσουν σε ανάλογες ενέργειες – κοινώς αν αρχίσουν άλλοι […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Έργο του Banksy κοσμεί βιτρίνα καταστήματος της Guess, με τον διάσημο καλλιτέχνη να κατηγορεί το brand για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο Banksy καταγγέλλει ότι η εταιρεία καπηλεύτηκε το έργο του και αναρωτιέται γιατί θα πρέπει να θεωρηθεί λάθος αν κλέφτες καταστημάτων προχωρήσουν σε ανάλογες ενέργειες – κοινώς αν αρχίσουν άλλοι […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Λίβανος: Τουλάχιστον 1 παιδί σκοτώνεται κάθε μέρα και άλλα 10 τραυματίζονται, λέει η UNICEF

Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Νέα τρομο-ομάδα

Κλιμακώθηκε η εναντίωση στη δημοκρατική βούληση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλουν μέλη της ΚΟΕΣ

Αιμίλιος Παπαθανασίου: Εξελέγη στο συμβούλιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας

Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Σοκάρουν οι εικόνες μέσα από το διαμέρισμα – Βρέθηκαν όπλο και κινητό τηλέφωνο

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Διχασμένη η ελληνική κοινωνία – Διαφορετικές γενιές, διαφορετικές απόψεις