#Banksy

Banksy: Βανδάλισαν το νέο έργο του στο Λονδίνο (Photo)

documentonews.gr
Με λευκή μπογιά βανδάλισαν έργο του του εμβληματικού Βρετανού καλλιτέχνη του δρόμου Banksy, στην περιοχή Ίσλιγκτον στο βόρειο Λονδίνο. Ο… Το άρθρο Banksy: Βανδάλισαν το νέο έργο του στο Λονδίνο (Photo) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
21:09 20/03/2024

Το νέο έργο τέχνης του Banksy που κοσμεί το Λονδίνο - Το μήνυμά του για το περιβάλλον

Newsit
Το νέο έργο τέχνης του Banksy που κοσμεί το Λονδίνο εντοπίστηκε την Κυριακή από ντόπιους κατοίκους της πόλης.  Στην περιοχή του Φίνσμπουρι Παρκ του βόρειου Λονδίνου εμφανίστηκε η νέα τοιχογραφία του γνωστού street artist. Ο Banksy ανέβασε την Κυριακή (17.03.2024) φωτογραφίες από το έργο τέχνης που δημιούργησε επιβεβαιώνοντας πως αυτός «κρύβεται» πίσω από την τοιχογραφία.  ... Περισσότερα To άρθρο Το νέο έργο τέχνης του Banksy που κοσμεί το Λονδίνο - Το μήνυμά του για το περιβάλλον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 18/03/2024

Κοσμοσυρροή για το τελευταίο έργο του Banksy - Η ανάρτηση του καλλιτέχνη στο Instagram

Cnn.gr
Πλήθος κόσμου συρρέει στο σημείο όπου βρίσκεται ένα έργο τέχνης στο βόρειο Λονδίνο, το οποίο είναι έργο του καλλιτέχνη του δρόμου Banksy.Περισσότερα...
15:37 18/03/2024

Μήπως είμαστε κοντά στην αποκάλυψη της μυστηριώδους ταυτότητας του Banksy;

monopoli.gr
Δύο συλλέκτες έργων τέχνης κινούνται νομικά εναντίον του Banksy για την «άρνησή του» να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα ενός από τα πιο διάσημα έργα του.
12:53 11/03/2024

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του Banksy: Ποιος είναι ο μυστηριώδης καλλιτέχνης

koolnews.gr
Η ταυτότητα του μυστηριώδους καλλιτέχνη Bansky αποκαλύφθηκε με την βοήθεια ερευνητών που ειδικεύονται στον εντοπισμό δολοφόνων και βιαστών. Το πραγματικό του όνομα είναι Robin Gunningham και πιστεύετε πως είναι 41-42 ετών. Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Queen Mary της Μεγάλης Βρετανίας χρησιμοποίησαν την μέθοδο του FBI και δημιούργησαν ένα μοτίβο στο οποίο υπήρχαν οι τοποθεσίες όπου […] The post Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του Banksy: Ποιος είναι ο μυστηριώδης καλλιτέχνης appeared first on Koolnews.gr.
13:58 06/02/2024

Σε δημοπρασία συλλογή έργων τέχνης και αναμνηστικών του Σερ Έλτον Τζον – Από τρίπτυχο του Μπάνκσι μέχρι και πιάνο

Newsbeast.gr
Σε δημοπρασία του οίκου Christie’s θα πωληθεί η συλλογή έργων τέχνης και αναμνηστικών του Σερ Έλτον Τζον από την πρώην κατοικία του στην Ατλάντα. Στη «Συλλογή του Σερ Έλτον Τζον» (The Collection of Sir Elton John) περιλαμβάνονται τρίπτυχο του Banksy που απεικονίζει άνδρα να πετά λουλούδια που πουλήθηκε στον Βρετανό μουσικό από τον καλλιτέχνη της street art, πίνακες διάσημων ζωγράφων, όπως ο Κιθ Χάρινγκ και ο Σολ Λιούιτ, φωτογραφίες των Χέλμουτ Νιούτον και Ρόμπερτ Μάπλθορπ. «Η συλλογή αντανακλά την ευαισθησία ενός μοναδικού καλλιτέχνη, το έργο και το όραμα του οποίου θαυμάζονται σε όλο τον κόσμο» αναφέρει ο οίκος Christie’s. Στη δημοπρασία θα πωληθούν επίσης ρούχα και αξεσουάρ που φο
15:00 12/01/2024

Λονδίνο: Δεύτερη σύλληψη για την κλοπή έργου τέχνης του Banksy

real.gr
Για τα ίδια αδικήματα συνελήφθη το Σάββατο ένας άνδρας περίπου 20 ετών και αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή περαιτέρω ανακρίσεων.
13:09 25/12/2023

Υπό κράτηση ο άνδρας που συνελήφθη για κλοπή του νέου έργου του Banksy

lykavitos.gr
Στη σύλληψη ενός άντρα που θεωρείται ύποπτος για την κλοπή του νέου έργου τέχνης του αινιγματικού καλλιτέχνη Banksy προχώρησε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.
13:17 24/12/2023

Η αστυνομία ερευνά την κλοπή της πινακίδας του Banksy στο Λονδίνο

tovima
Το έργο τέχνης – μια κόκκινη πινακίδα stop με τρία στρατιωτικά drones – αποκαλύφθηκε στη γωνία Commercial Way, Peckham, την Παρασκευή. Κατά τον προσφιλή του τρόπο ο καλλιτέχνης ανέβασε το έργο του, ώστε να επιβεβαιώσει πως είναι δικό του.
00:00 24/12/2023

Banksy: Συνελήφθη ύποπτος για την κλοπή έργου του στο Λονδίνο

naftemporiki.gr
Ένα άτομο συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας για την κλοπή έργου του Banksy στο Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας. Το έργο του διάσημου street artist –… Banksy: Συνελήφθη ύποπτος για την κλοπή έργου του στο Λονδίνο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
22:00 23/12/2023

«Τα παιδιά της Γάζας» – Το πιο συγκινητικό βίντεο για τα πιο αθώα θύματα του πολέμου

olympia.gr
The Children of Gaza – Banksy Les enfants de Gaza – Banksy Die Kinder von Gaza – Banksy Τα παιδιά της Γάζας – Banksy @avgerinosx ???????????? The Children of Gaza – Banksy Les enfants de Gaza – Banksy Die Kinder von Gaza – Banksy Τα παιδιά της Γάζας – Banksy #gaza #gazastrip #gazawar #palaistine #palestine […] «Τα παιδιά της Γάζας» – Το πιο συγκινητικό βίντεο για τα πιο αθώα θύματα του πολέμου - olympia
03:28 22/11/2023

Αποκαλύφθηκε το μικρό όνομα του Banksy;

neolaia.gr
Σε συνέντευξη που ηχογραφήθηκε το 2003, δημοσιογράφος του BBC ακούγεται να ρωτά τον καλλιτέχνη αν το πραγματικό του όνομα είναι «Ρόμπερτ Μπανκς»
16:46 21/11/2023

Παλαιστίνη: 13 φορές που ο Banksy μεγαλούργησε στην Λωρίδα της Γάζας και την Δυτική Όχθη

lamianow.gr
Ο Banksy, ο ανώνυμος και μυστηριώδης καλλιτέχνης του οποίου δεν είναι γνωστή η ταυτότητα, έχει χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση με την Παλαιστίνη. Έχει φτιάξει δεκάδες έργα στην Λωρίδα της Γάζας και την Δυτική Όχθη, ενώ μαζί με δύο ακόμη καλλιτέχνες έχουν διακοσμήσει το ξενοδοχείο Walled Off Hotel στην Βηθλεέμ. Ο Banksy με κάθε ευκαιρία έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας μέσω της τέχνης του στο δράμα του να γεννιέσαι και να μεγαλώνεις στην Παλαιστίνη Παρουσιάζονται κάποια από τα πιο όμορφα έργα του διάσημου βρετανού (;) καλλιτέχνη και -σε όσα γνωρίζουμε- την ιστορία πίσω από αυτά. Το έργο του Banksy στην Λωρίδα της Γάζας Στους γεμάτους ερείπια δρόμους της Γάζας, εμφανίζεται μια φιγούρ
20:37 17/11/2023

Banksy: Στοιχήματα για την πραγματική του ταυτότητα στο διαδίκτυο

neolaia.gr
Τα στοιχήματα άρχισαν πρόσφατα και πάλι αφού ο Banksy είναι αντιμέτωπος με μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του βρετανική εταιρεία ευχετήριων καρτών
16:46 13/10/2023

Είναι αυτός ο Banksy; – Γιατί κινδυνεύει να αποκαλυφθεί ο πιο διάσημος καλλιτέχνης του δρόμου

lamianow.gr
O καλλιτέχνης γκράφιτι  με το ψευδώνυμο  Banksy, του οποίου τα έργα πωλούνται για εκατομμύρια, βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν επιχειρηματία του γκράφιτι στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της δυσφήμισης. Και οι δύο πλευρές αρνούνται να μιλήσουν για την ουσία της υπόθεσης – ωστόσο το πιθανότερο είναι να αφορά τα πνευματικά δικαιώματα.  Ο μηνυτής είναι […] The post Είναι αυτός ο Banksy; – Γιατί κινδυνεύει να αποκαλυφθεί ο πιο διάσημος καλλιτέχνης του δρόμου appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
15:37 03/10/2023

Αυτή είναι η φωνή του Banksy – Το BBC ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε τη φωνή του φαντομά καλλιτέχνη

in.gr
Μια νέα σειρά podcast κυκλοφόρησε μετά την αποκάλυψη συνέντευξης που έδωσε ο street artist σε ραδιοφωνικό σταθμό των ΗΠΑ πριν από σχεδόν 18 χρόνια. Το απόσπασμα προέρχεται από μια ειδησεογραφική εκπομπή του National Public Radio (NPR) το 2005.
14:00 18/07/2023

Πλήρωσαν μια περιουσία για να αφαιρέσουν έργο του Banksy από τον τοίχο του σπιτιού τους – Τους έγινε «ζωντανός εφιάλτης»

Newsbeast.gr
Ένα πρωινό του Αυγούστου του 2021, ένα ζευγάρι ξύπνησε στο σπίτι του στη Βρετανία και έμειναν έκπληκτοι, όταν είδαν πως ο Banksy είχε διακοσμήσει την πλευρά του ακινήτου τους με έναν γλάρο ύψους 6 μέτρων. Ο γλάρος, όμως, έμελλε να είναι για αυτούς, ένας «ζωντανός εφιάλτης». Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, ο Garry και η Gokean Coutts, έμειναν άναυδοι όταν οι ενοικιαστές τους τούς είπαν για το έργο του καλλιτέχνη έξω από το σπίτι τους στο Lowestoft του Suffolk. Ο Banksy – ο πιο διάσημος καλλιτέχνης του δρόμου στη Βρετανία – είναι γνωστός για την τυχαία επιλογή σπιτιών για να τοποθετήσει τα έργα τέχνης του, εκτοξεύοντας συχνά την αξία τους κατά εκατομμύρια. Αλλά οι Coutts είπαν ότι πρ
20:36 26/05/2023

Πίνακας του Banksy πωλήθηκε για πάνω από 2 εκατ. δολάρια σε δημοπρασία

eleftherostypos.gr
Ένα έργο τέχνης του Banksy με τον τίτλο «Brace Yourself!» πωλήθηκε για 2.032.000 δολάρια, τρεις φορές πάνω από την αρχική εκτίμηση. Ο μυστηριώδης καλλιτέχνης, η πραγματική ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, δημιούργησε το έργο το 2010 για το βρετανικό συγκρότημα που τότε ήταν γνωστό ως «Exit Through the Gift Shop». Ο Banksy ήθελε να δημιουργήσει […] Το άρθρο Πίνακας του Banksy πωλήθηκε για πάνω από 2 εκατ. δολάρια σε δημοπρασία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:54 30/03/2023

Ιταλία: Κατασχέθηκε στη Λαμπεντούζα πλοίο διάσωσης μεταναστών – Η σχέση με τον Banksy

Newsit
Στη Λαμπεντούζα της Ιταλίας οι αρχές προχώρησαν σε προσωρινή κατάσχεση πλοιαρίου της ΜΚΟ Louis Michele που διασώζει μετανάστες. Πρόκειται για οργάνωση, η δράση της οποίας έχει στηριχθεί, οικονομικά, από τον διάσημο καλλιτέχνη Banksy. Όπως καταγγέλλουν τα μέλη της ΜΚΟ Louis Michele, την οποία ενισχύει ο Banksy, «οι αρχές της Ιταλίας δεν τους επιτρέπουν να σαλπάρουν ... Περισσότερα To άρθρο Ιταλία: Κατασχέθηκε στη Λαμπεντούζα πλοίο διάσωσης μεταναστών – Η σχέση με τον Banksy δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:38 26/03/2023

Νέο έργο του Banksy βρίσκει τραγικό τέλος στα χέρια οικοδόμων

queen.gr
Μια ανέλπιστη απώλεια: Το τελευταίο δημιούργημα του δημοφιλούς καλλιτέχνη Banksy καταστράφηκε μέσα σε λίγα λεπτά.Περισσότερα...
23:34 19/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load