Λάβρος ο Πιερρακάκης κατά της Εφ.Συν: «Προσβάλλουν την οικογένειά μου»
09:54 - 19/11/2022
Ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα απαντά σε δημοσίευμα της Εφημερίδας των…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οργή Πιερρακάκη για την «Εφ. Συν»: Προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο οποίος ουδέποτε είχε μιλήσει για την οικογενειακή του περιπέτεια τον Ιούλιο του 2018, όταν κόντεψε να χάσει τη σύζυγο και τα τρία τους παιδιά, έκανε λόγο για «κακογραμμένη επιστημονική φαντασία και κατασκοπευτική λογοτεχνία», αλλά και για «προσωπική εμμονή» της της εφημερίδας
The post Οργή Πιερρακάκη για την «Εφ. Συν»: Προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΠιερρακάκης για Εφημερίδα των Συντακτών: Το δημοσίευμα προσβάλλει την οικογένειά μου
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, πέρασε στην αντεπίθεση κατά της Εφημερίδας των Συντακτών, απαντώντας στο δημοσίευμα ότι η οικογένειά του (σύζυγος, πεθερά και τρία παιδιά) σώθηκε από την πυρκαγιά στο Μάτι, μέσω στίγματος που κατέγραφε το λογισμικό Pegasus πριν την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ. Το δημοσίευμα πάντως, δεν τον κατανομάζει. Ο κ. Πιερρακάκης,
Το άρθρο Πιερρακάκης για Εφημερίδα των Συντακτών: Το δημοσίευμα προσβάλλει την οικογένειά μου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr