J2US – Καίτη Γαρμπή: «Ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση, αλλού ντ’ αλλού»

21:42 - 19/11/2022

Καλεσμένος στο J2US βρέθηκε ο Διονύσης Σχοινάς το βράδυ του Σαββάτου όπου και συνάντησε την… Καίτη Γαρμπή στην κριτική επιτροπή […] The post J2US – Καίτη Γαρμπή: «Ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση, αλλού ντ’ αλλού» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Γαρμπή: «Ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση Σχοινά όταν είπαμε το "Ζήσαμε"»

Σε αποκαλυπτική διάθεση ήταν η Καίτη Γαρμπή το βράδυ του Σαββάτου (19.11.2022) στο live του J2US, καθώς αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε χωρίσει με τον Διονύση Σχοινά, για μικρό διάστημα όπως φαίνεται μέχρι σήμερα. Με αφορμή το τραγούδι «Ζήσαμε» που τραγούδησαν στο J2US η Βίκου Κουλιανού και ο Άρης Πετράκης, η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε για ... Περισσότερα To άρθρο Καίτη Γαρμπή: «Ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση Σχοινά όταν είπαμε το "Ζήσαμε"» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Καίτη Γαρμπή: Ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση, αλλού ντ’ αλλού

Καλεσμένος στο J2US βρέθηκε ο Διονύσης Σχοινάς το βράδυ του Σαββάτου όπου και συνάντησε την… Καίτη Γαρμπή στην κριτική επιτροπή του μουσικού σόου του Alpha. Μέσα σε όλα, όμως, η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του J2US προχώρησε σε μια απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή . Μια ειδική αναφορά στην περίοδο που είχε χωρίσει από τον σύζυγο της, μια εποχή που ευτυχώς για το ζευγάρι κράτησε λίγο. Αφορμή στάθηκε η Βίκυ Κουλιανού και ο παρτενέρ της, Άρις Πετράκης οι οποίοι και ερμήνευσαν την πολύ μεγάλη επιτυχία τραγούδι «Ζήσαμε». «Το τραγούδι αυτό, παιδιά, όταν το τραγουδήσαμε ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση. Ήμασταν αλλού ντ’ αλλού. Αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε δεν χωρίσαμε ποτέ.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Καίτη Γαρμπή: «Στο "Ζήσαμε" ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση»

H Kαίτη Γαρμπή σε ρόλο κριτή στο JUS και όπως αποκάλυψε όταν με τον Διονύση Σχοινά ερμήνευσαν ντουέτο το "Ζήσαμε" ήταν χωρισμένοι.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αποκάλυψη Καίτης Γαρμπή: «Ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση»

Καλεσμένος στο J2US βρέθηκε απόψε ο Διονύσης Σχοινάς.Καλεσμένος στο J2US βρέθηκε απόψε ο Διονύσης Σχοινάς.Εκεί, συνάντηση την σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή με την τραγουδίστρια και κριτή του J2US να προχωρά σε αποκάλυψη για την προσωπική τους ζωή. Αφορμή στάθηκε η Βίκυ Κουλιανού και ο παρτενέρ της, Άρις Πετράκης οι οποίοι και ερμήνευσαν την πολύ μεγάλη επιτυχία τραγούδι «Ζήσαμε». «Το τραγούδι αυτό, παιδιά, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αποκάλυψη από την Καίτη Γαρμπή: «Ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση» – Το άγνωστο περιστατικό

Στην αποκάλυψη ενός άγνωστου περιστατικού προχώρησε η Καίτη Γαρμπή με αφορμή το τραγούδι «Ζήσαμε», που ερμήνευσαν η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης στο χθεσινο live του «Just the 2 of us». Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όταν τραγούδησαν το εν λόγω τραγούδι με τον Διονύση Σχοινά, είχαν χωρίσει. «Το τραγούδι αυτό παιδιά, όταν το τραγουδήσαμε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Δώρα Τσαμπάζη για Δημήτρη Παπανώτα: «Στο αμοντάριστο υλικό βρίσκω και άλλα προβληματικά σημεία»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Είναι άδικο να συγκριθεί το Maestro με άλλες ελληνικές σειρές»

Γιώργος Τσούλης για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι μια απόφαση που την έχει πάρει για κάποιους λόγους»

Νίκος Χρηστίδης: «Η σεξουαλική παρενόχληση με έκανε πιο επιφυλακτικό με τους ανθρώπους»

Δημήτρης Κόκοτας – Γιώργος Λιάγκας: «Τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως περίμεναν»

TV Queen: Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΡΕΝ για τη λαμπερή πρεμιέρα