Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κιβωτό του Κόσμου: «Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά»

11:38 - 20/11/2022

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Όπως εξήγησε, έπαθε σοκ με όσα αποκαλύπτονται για την […] The post Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κιβωτό του Κόσμου: «Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κιβωτό του Κόσμου: Είχα αφουγκραστεί ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ

Για τις καταγγελίες αναφορικά με κακοποίηση παιδιών στην  Κιβωτό του Κόσμου μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, σημειώνοντας ότι γενικότερα κάτι δεν του άρεσε και πώς ένιωθε περίεργα όταν ήταν με τον πατέρα Αντώνιο. «Έπαθα σοκ! Έχω κάνει συναυλίες για την Κιβωτό του Κόσμου. Θα τολμήσω να σου πω ότι πάντα κρατούσα μια πισινή, κάτι με έκανε να νιώθω περίεργα με τον πατέρα Αντώνιο. Δεν θέλω να πω πολλά ακόμα. Έχω πάει πολλές φορές στην Κιβωτό, έχω μπει σε αυτά τα γραφεία, σε αυτά τα δωμάτια, σε αυτό το κτίριο, πολλές φορές. Κάτι είχα αφουγκραστεί ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έχω πάει πολλές φορές στην Κιβωτό, είχα αφουγκραστεί ότι κάτι δεν πάει καλά»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δηλώνει συγκλονισμένος με όλα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την «Κιβωτό του Κόσμου». Η κάμερα της εκπομπής...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την «Κιβωτό του Κόσμου»: Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε στην κριτική της εμφάνισής του με την Ιλάειρα στο J2us και σχολίασε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου για «Κιβωτό του Κόσμου»: Πάντα κρατούσα πισινή και ένιωθα περίεργα με τον πατέρα Αντώνιο

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», στο MEGA και –μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις γύρω από την «Κιβωτό του Κόσμου» και τον πατέρα Αντώνιο.Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», στο MEGA και –μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις γύρω από την «Κιβωτό του Κόσμου» και τον πατέρα Αντώνιο.Ο ίδιος, λοιπόν, αποκάλυψε πως πάντα ένιωθε περίεργα με τον πατέρα Αντώνιο. Αναλυτικά όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έπαθα σοκ! Έχω κάνει συναυλίες για την Κιβωτό […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κιβωτό του Κόσμου: «Είχα πάει πολλές φορές στα γραφεία της, είχα αφουγκραστεί ότι κάτι δεν πάει καλά»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δηλώνει συγκλονισμένος με όλα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την To άρθρο Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κιβωτό του Κόσμου: «Είχα πάει πολλές φορές στα γραφεία της, είχα αφουγκραστεί ότι κάτι δεν πάει καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κιβωτό του Κόσμου: «Έχω πάει πολλές φορές – Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά»

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε στο Live του σαββατιάτικου σόου «Just the Two of Us» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μιλώντας για την κριτική που δέχθηκε αλλά και σχολιάζοντας τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου». Μάλιστα, αναφερόμενος στη δομή του πατέρα Αντώνιου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κιβωτό του Κόσμου: "Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά"

"Κάτι με έκανε να νιώθω περίεργα με τον πατέρα Αντώνιο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κιβωτό του Κόσμου: «Κάτι με έκανε να νιώθω περίεργα με τον πατέρα Αντώνιο»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα σχετικά με τις κακοποιήσεις στην Κιβωτό του Κόσμου. Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να αναφέρει: «Έπαθα σοκ! Έχω κάνει συναυλίες για την Κιβωτό του Κόσμου. Θα τολμήσω να σου πω ότι πάντα κρατούσα μια […] The post Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κιβωτό του Κόσμου: «Κάτι με έκανε να νιώθω περίεργα με τον πατέρα Αντώνιο» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Δημήτρης Κόκοτας: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος μαθαίνει την αλήθεια και παθαίνει κρίση

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Δεν αγαπάω τη δουλειά, ακόμα είμαι τρομαγμένη»

My Style Rocks – Άφωνη η Κατερίνα Καραβάτου με την εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά: «Είναι πέρα από κάθε φαντασία»

Έρωτας Φυγάς: Ο Κοντογιάννης αποκαλύπτει στον Ιάσονα τον φονιά του Μάρκου

Ηλίας Αλεξίου: «To 1994 έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι, ήταν το Mega Banca»