Δραπετσώνα: Λυκόσκυλο κατασπάραξε κανίς μέσα από την αγκαλιά της ιδιοκτήτριας του στη μέση του δρόμου
07:22 - 21/11/2022
Σοκαρίστηκαν όσοι βρέθηκαν χθες σε δρόμο της Δραπετσώνας όταν ένα λυκόσκυλο, που το είχε βγάλει βόλτα η ιδιοκτήτριά του, διέφυγε της προσοχής της, άρπαξε ένα κανίς και το σκότωσε. Μάλιστα το λυκόσκυλο άρπαξε το μικρόσωμο ζώο μέσα από την αγκαλιά της ιδιοκτήτριάς του. Και μάλιστα, όπως καταγγέλλει, όσο και να της φώναζε εκείνη δεν έδινε σημασία. «Είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Ήμουν στο πεζοδρόμιο κι εκείνο ήταν στο απέναντι. Μέχρι να σκύψω να πιάσω το σκυλάκι μου – ούτε πρόλαβα να κάνω κάτι – άφησε τον σκύλο από τα χέρια της και όρμηξε ο σκύλος πάνω μου, βούτηξε το σκυλάκι από την αγκαλιά μου και μέσα σε δύο λεπτά μου το σκότωσε», είπε στην «Κοινωνία Ώρα Mega». Γείτονες, σύμφωνα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λυκόσκυλο κατασπάραξε μικρό κανίς στη Δραπετσώνα – Το άρπαξε από τα χέρια της ιδιοκτήτριάς του
Μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριάς του, ένα μικρό κανίς βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της Κυριακής (20.11.2022) όταν δέχτηκε επίθεση από λυκόσκυλο, το οποίο κυκλοφορούσε χωρίς λουρί. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Δραπετσώνα. Και το λυκόσκυλο είχε βγει βόλτα με την ιδιοκτήτριά του, το απόγευμα της Κυριακής στη Δραπετσώνα. Ωστόσο, σε κάποια στιγμή, διέφυγε της ... Περισσότερα
To άρθρο Λυκόσκυλο κατασπάραξε μικρό κανίς στη Δραπετσώνα – Το άρπαξε από τα χέρια της ιδιοκτήτριάς του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δραπετσώνα: Λυκόσκυλο κατασπάραξε μικρό κανίς, έφυγε ατάραχη η ιδιοκτήτρια
Η καθιερωμένη βόλτα της Ηρώς Αλεξάκη με το μικρό της κανίς, εξελίχθηκε σε τραγωδία από την επίθεση ενός λυκόσκυλου...
Διαβάστε το στο ZouglaΔραπετσώνα: Λυκόσκυλο χωρίς λουρί κατασπάραξε κανίς στη μέση του δρόμου – Σοκάρει το βίντεο
«Τίποτα δεν μου είπε, της μίλαγα, της φώναζα, δεν έκανε τίποτα» είπε η ιδιοκτήτρια του άτυχου σκυλιού για την γυναίκα που έχει στην κατοχή της το λυκόσκυλο
Διαβάστε το στο Αδιανόητο video στην Δραπετσώνα: Λυκόσκυλο κατασπάραξε μικρό κανίς, έφυγε ατάραχη η ιδιοκτήτρια (vid)
Η καθιερωμένη βόλτα της Ηρώς Αλεξάκη με το μικρό της κανίς, εξελίχθηκε σε τραγωδία από την επίθεση ενός λυκόσκυλου.
Διαβάστε το στο Σοκ στη Δραπετσώνα: Λυκόσκυλο κατασπάραξε κανίς μέσα από την αγκαλιά της ιδιοκτήτριας του
Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Δραπετσώνα με την ιδιοκτήτρια μεγαλόσωμου σκύλου, ο οποίος επιτέθηκε και σκότωσε ένα μικρό κανίς, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της ιδιοκτήτριάς του.Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Δραπετσώνα με την ιδιοκτήτρια μεγαλόσωμου σκύλου, ο οποίος επιτέθηκε και σκότωσε ένα μικρό κανίς, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της ιδιοκτήτριάς του.Η Ηρώ Αλεξάκη έκανε την καθιερωμένη βόλτα με τον σκύλο της στη Δραπετσώνα. Καθώς προχωρούσε με το μικρό κανίς της συναντήθηκε με την ιδιοκτήτρια ενός λυκόσκυλου, το οποίο ξαφνικά διέφυγε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔραπετσώνα: Λυκόσκυλο κατασπάραξε κανίς μέσα από την αγκαλιά της ιδιοκτήτριας του - Βίντεο σοκ
Το σκυλί επιτέθηκε και σκότωσε ένα μικρό κανίς, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της ιδιοκτήτριάς του. Η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου ατάραχη το πήρε και πήγε στο σπίτι.
Διαβάστε το στο thetoc.grΛυκόσκυλο κατασπάραξε κανίς μέσα απ’ την αγκαλιά της ιδιοκτήτριας του
Δείτε βίντεο από το περιστατικό στη Δραπετσώνα – «Η ιδιοκτήτρια του σκύλου δεν έκανε τίποτα!» αναφέρει η γυναίκα με το κανίς Σοκαρίστηκαν όσοι βρέθηκαν χθες σε δρόμο της Δραπετσώνας όταν ένα λυκόσκυλο, που το είχε βγάλει βόλτα η ιδιοκτήτριά του, διέφυγε της προσοχής της, άρπαξε ένα κανίς και το σκότωσε. Μάλιστα το λυκόσκυλο άρπαξε το […]
The post Λυκόσκυλο κατασπάραξε κανίς μέσα απ’ την αγκαλιά της ιδιοκτήτριας του appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΔραπετσώνα: Λυκόσκυλο κατασπάραξε κανίς – «Η ιδιοκτήτρια του σκύλου δεν έκανε τίποτα!»
Σοκαρίστηκαν όσοι βρέθηκαν χθες σε δρόμο της Δραπετσώνας όταν ένα λυκόσκυλο, που το είχε βγάλει βόλτα η ιδιοκτήτριά του, διέφυγε της προσοχής της, άρπαξε ένα κανίς και το σκότωσε. Μάλιστα το λυκόσκυλο άρπαξε το μικρόσωμο ζώο μέσα από την αγκαλιά της ιδιοκτήτριάς του. Και μάλιστα, όπως καταγγέλλει, όσο και να της φώναζε εκείνη δεν έδινε σημασία. «Είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Ήμουν στο […]
Διαβάστε το στο dete.grΛυκόσκυλο κατασπάραξε μικρό κανίς στη Δραπετσώνα – Το άρπαξε από τα χέρια της ιδιοκτήτριάς του(Βίντεο)
Μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριάς του, ένα μικρό κανίς βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της Κυριακής (20.11.2022) όταν δέχτηκε επίθεση από λυκόσκυλο, το οποίο κυκλοφορούσε χωρίς λουρί. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Δραπετσώνα. Και το λυκόσκυλο είχε βγει βόλτα με την ιδιοκτήτριά του, το απόγευμα της Κυριακής στη Δραπετσώνα. Ωστόσο, σε κάποια στιγμή, διέφυγε της προσοχής της, καθώς […]
The post Λυκόσκυλο κατασπάραξε μικρό κανίς στη Δραπετσώνα – Το άρπαξε από τα χέρια της ιδιοκτήτριάς του(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr