Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι αλεξίσφαιρος, σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για μένα»
09:56 - 21/11/2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε απροειδοποίητα στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Πορτογαλίας και μίλησε στους δημοσιογράφους ζητώντας τους να σταματήσουν να ρωτούν τους συμπαίκτες του για εκείνον. Δίχως να είναι προγραμματισμένο ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Πορτογαλίας και μίλησε στους δημοσιογράφους. “Το timing είναι πάντα timing. Από την πλευρά σας είναι εύκολο […]
The post Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι αλεξίσφαιρος, σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για μένα» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απροειδοποίητη εμφάνιση Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαι αλεξίσφαιρος, σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για μένα»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μία απροειδοποίητη εμφάνιση στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Πορτογαλίας και είπε δύο… λογάρια στους δημοσιογράφους, πριν την πρεμιέρα της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ 2022. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα που τον αφορούν, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να ρωτούν τους συμπαίκτες του για εκείνον. Αρχικά σε ... Περισσότερα
To άρθρο Απροειδοποίητη εμφάνιση Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαι αλεξίσφαιρος, σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για μένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κριστιάνο Ρονάλντο στους δημοσιογράφους: «Σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για εμένα»
Ξαφνική εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Πορτογαλίας. Ο CR7 ζήτησε από τους εκπροσώπους του Τύπου να σταματήσουν να ρωτούν τους συμπαίκτες του για εκείνον!
Διαβάστε το στο fosonline.gr