Γιώργος Καπουτζίδης: «Από τη στιγμή που έκανα coming out μιλάω πολύ πιο καθαρά, αλλά όχι κάθε τρεις και λίγο»

16:04 - 21/11/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο coming out που έκανε […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Από τη στιγμή που έκανα coming out μιλάω πολύ πιο καθαρά, αλλά όχι κάθε τρεις και λίγο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: Από τη στιγμή που έκανα εγώ coming out το 2020, μιλάω πολύ πιο καθαρά

“Εγώ εστιάζω στο ότι αυτά που λέω, βοηθάνε κάποιους και μέσα από τις δουλειές μου και μέσα από τον δημόσιο λόγο” είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Ελένη” και μίλησε για το coming out που αποφάσισε να κάνει το 2020.  «Δεν ασχολούμαι με το τι λένε οι άλλοι. Από τη ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: Από τη στιγμή που έκανα εγώ coming out το 2020, μιλάω πολύ πιο καθαρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γιώργος Καπουτζίδης: Από τη στιγμή που έκανα coming out μιλάω πιο πολύ καθαρά, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και αναφέρθηκε στη θεατρική παράστασή του με τίτλο «42497» στο θέατρο Ήβη, στην απόφαση του να μην μεταδώσει ξανά την Eurovision, ενώ έκανε λόγο και για το MeToo. Σχετικά με την θεατρική παράσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε: «Νομίζω αυτή η παράσταση είναι αρκετά εξομολογητική. Την έγραψα αρκετά δύσκολα. Το έργο αυτό είναι η συναισθηματική μου κατάσταση την περίοδο που γράφτηκε. Ένιωσα μία μοναχικότητα, έζησα μία απομάκρυνση και έζησα μία μεγάλη απώλεια, ενός φίλου μου αγαπημένου. Η συναισθηματική μου κατάσταση βρέθηκε στο έργο». Για τα συναισθήματα που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «42497», o Γ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Από τη στιγμή που έκανα coming out μιλάω πιο καθαρά, αλλά όχι κάθε τρεις και λίγο»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο coming out που έκανε το 2020.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: Από τη στιγμή που έκανα εγώ coming out το 2020, μιλάω πολύ πιο καθαρά

“Εγώ εστιάζω στο ότι αυτά που λέω, βοηθάνε κάποιους και μέσα από τις δουλειές μου και μέσα από τον δημόσιο λόγο” είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Ελένη” και μίλησε για το coming out που αποφάσισε να κάνει το 2020. «Δεν ασχολούμαι με το τι λένε οι άλλοι. Από τη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Από τη στιγμή που έκανα coming out μιλάω πολύ πιο καθαρά»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο coming out που έκανε το 2020.«Δεν ασχολούμαι με το τι λένε οι άλλοι. Από τη στιγμή που αποφάσισα να λέω τα δικά μου, ασχολούμαι με τα δικά μου και όχι με το τι λέει ο άλλος. Να πει ο […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: "Από τη στιγμή που έκανα coming out μιλάω πολύ πιο καθαρά"

"Αλλά όχι κάθε τρεις και λίγο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Από τη στιγμή που έκανα το coming out μιλάω πιο καθαρά»

O Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για την πορεία του αλλά και τη στιγμή που έκανε το coming out το 2020. Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και δήλωσε: «Δεν ασχολούμαι με το τι λένε οι άλλοι. Από τη στιγμή που αποφάσισα να λέω τα δικά μου, ασχολούμαι με τα δικά μου και όχι με το […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Από τη στιγμή που έκανα το coming out μιλάω πιο καθαρά» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο