Ναταλία Γερμανού: «Με μαλώνουν εδώ κάτι κυρίες αλλά εγώ θα ασχολούμαι ώσπου να σβήσει ο ήλιος»
17:52 - 21/11/2022
Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ναταλία Γερμανού έχει βρεθεί στο στόχαστρο των κακοπροαίρετων σχολίων στο Twitter, όταν αποφασίζει […]
The post Ναταλία Γερμανού: «Με μαλώνουν εδώ κάτι κυρίες αλλά εγώ θα ασχολούμαι ώσπου να σβήσει ο ήλιος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού: «Με μαλώνουν εδώ κάτι κυρίες αλλά εγώ θα ασχολούμαι ώσπου να σβήσει ο ήλιος» – Τι συνέβη; (εικόνα)
Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια δέχθηκε ξανά επικριτικά μηνύματα από τηλεθεατές και τηλεθεάτριες στο Twitter το μεσημέρι της Κυριακής,
Διαβάστε το στο Ναταλία Γερμανού: «Με βρίζει η κάθε πικραμένη αλλά εγώ θα ασχολούμαι μέχρι να σβήσει ο ήλιος»
Τα κοινωνικά θέματα που επιλέγει κάποιες φορές η Ναταλία Γερμανού να προβάλλει μέσα από την εκπομπή της τα Σαββατοκύριακα φαίνεται πως δε βρίσκουν...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝαταλία Γερμανού: «Με βρίζει η κάθε πικραμένη αλλά εγώ θα ασχολούμαι μέχρι να σβήσει ο ήλιος»
Τα κοινωνικά θέματα που επιλέγει πολλές φορές να εντάξει στη σκαλέτα της εκπομπής της η Ναταλία
To άρθρο Ναταλία Γερμανού: «Με βρίζει η κάθε πικραμένη αλλά εγώ θα ασχολούμαι μέχρι να σβήσει ο ήλιος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr