Σκαλοπίνια από μοσχάρι
07:52 - 22/11/2022
Είναι μία συνταγή με έντονα το αγαπημένα στοιχεία των Επτανησίων, το σκόρδο, το πιπέρι και την οξύτητα- σαν το κερκυραϊκό σοφρίτο. Ο τρόπος αυτός εκτέλεσης το «εξευγενίζει» χρησιμοποιώντας φιλέτο μοσχαριού και το ελαφραίνει χωρίς τσιγαρίσματα και μεγάλους χρόνους μαγειρέματος.
Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima