Πέτρος Κουσουλός: «Προσωπική ζωή δεν υπάρχει μετά το διαζύγιο»

09:04 - 22/11/2022

Για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός στις τηλεοπτικές κάμερες.Για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός στις τηλεοπτικές κάμερες.«Προσωπική ζωή δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, γιατί έχω πάρα πολλή δουλειά. Έχουν περάσει μήνες από το διαζύγιο, είμαι πάρα πολύ καλά» δηλώνει ο Πέτρος Κουσουλός και προσθέτει: «Έχω καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά μου και μία πολύ καλή σχέση με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Κουσουλός: Έχουν περάσει μήνες από το διαζύγιο, είμαι πάρα πολύ καλά

«Προσωπική ζωή δεν υπάρχει μετά το διαζύγιο», λέει ο Πέτρος Κουσουλός. Ο Πέτρος Κουσουλός έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, με την οποία όπως αποκαλύπτει διατηρεί καλές επαφές. «Προσωπική ζωή δεν υπάρχει αυτή τη ... Περισσότερα To άρθρο Πέτρος Κουσουλός: Έχουν περάσει μήνες από το διαζύγιο, είμαι πάρα πολύ καλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Πέτρος Κουσουλός: «Προσωπική σχέση δεν υπάρχει μετά το διαζύγιο»

Ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας...

Διαβάστε το στο Zougla

Πέτρος Κουσουλός: «Προσωπική σχέση δεν υπάρχει μετά το διαζύγιο»

Ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο λαμπερό πάρτι για τα τριάντα χρόνια της επιτυχημένης πορείας της Ζήνας Κουτσελίνη μπροστά και πίσω...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πέτρος Κουσουλός: "Προσωπική ζωή δεν υπάρχει μετά το διαζύγιο"

"Έχω μία πολύ καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου και καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Πέτρος Κουσουλός: «Έχουν περάσει μήνες από το διαζύγιο»

Ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαριφοπούλου, πήραν διαζύγιο πριν από αρκετούς μήνες, ωστόσο η είδηση έγινε γνωστή τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Δεν είναι ένα εχθρικό διαζύγιο» είχε πει πρόσωπο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στο okmag και πρόσθεσε: «Πάνω από όλα βάζουν το καλό των παιδιών τους». Ο εκδότης της εφημερίδας ΜΠΑΜ και δημοσιογράφος […] The post Πέτρος Κουσουλός: «Έχουν περάσει μήνες από το διαζύγιο» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας