Κιβωτός του Κόσμου: «Τα παιδιά φοβόντουσαν πολύ την πρεσβυτέρα» δηλώνει πρώην εθελόντρια
16:52 - 22/11/2022
Όπως δηλώνει στο newsit.gr πρώην εθελόντρια επαρχιακής δομής της Κιβωτού του Κόσμου για όσα είδε και έζησε τον καιρό που προσέφερε τις υπηρεσίες της, «Κάποια παιδιά έκλαιγαν και μου έλεγαν μην μας αφήνεις. Μου έχουν περιγράψει πολλά περιστατικά άσχημης συμπεριφοράς από παιδαγωγούς που τα χτυπούσαν και τα τιμωρούσαν».Όπως δηλώνει στο newsit.gr πρώην εθελόντρια επαρχιακής δομής της Κιβωτού του Κόσμου για όσα είδε και έζησε τον καιρό που προσέφερε τις υπηρεσίες της, «Κάποια παιδιά έκλαιγαν και μου έλεγαν μην μας αφήνεις. Μου έχουν περιγράψει πολλά περιστατικά άσχημης συμπεριφοράς από παιδαγωγούς που τα χτυπούσαν και τα τιμωρούσαν».Στο φως έρχονται ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες που […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κιβωτός του Κόσμου: Αγνοούνται ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα - Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται
Ο πάτερ Αντώνιος και η σύζυγός του πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή αγνοούνται από την Παρασκευή, μετά τη συνέντευξη που είχαν δώσει για την Κιβωτό του Κόσμου.
Διαβάστε το στο thetoc.gr