Κιβωτός του Κόσμου: «Είπαν πως αν ρίξω το παιδί θα με διώξουν και το έκαναν» λέει η κοπέλα που έκανε άμβλωση
19:00 - 22/11/2022
Η 19χρονη που έκανε άμβλωση σε ηλικία 17 ετών ανέφερε ότι οι υπεύθυνοι της «Κιβωτού του Κόσμου» διαφωνούσαν με την απόφαση της και ότι την εκβίασαν πως εάν το έκανε θα την έδιωχναν από τη δομή, κάτι που έγινε. Η νεαρή μίλησε δημόσια και δείχνοντας το πρόσωπο της στο Mega, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να φέρει στο κόσμο ένα παιδί, που μπορεί να είχε την ίδια τύχη με εκείνη. «Μου έλεγαν πως εάν ρίξω το παιδί, μόλις γίνω 18 θα με διώξουν και αυτό έκαναν…το πάλεψα μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά. Όπως αναφέρει της εξηγούσαν πως πρόκειται για “κακιά πράξη” και δεν το δέχονταν. « Μου έλεγαν “αυτό το παιδί δεν θα το κρατήσεις εσύ γιατί είσαι παιδί, θα στο πάρουμε όπως κάνουμε σε όλες τις οικογένειες
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει η 20χρονη Ευγενία - "Μου έλεγαν πως εάν ρίξω το παιδί θα με διώξουν, και αυτό έκαναν"
"Εγώ τον στηρίζω αυτόν τον άνθρωπο, μπορεί να μη γνώριζε πολλά απ’ όσα συνέβαιναν στην Κιβωτό" είπε για τον πατέρα Αντώνιο η 20χρονη σήμερα Ευγενία, που φιλοξενούνταν στη δομή
Διαβάστε το στο thetoc.grΚιβωτός του Κόσμου: «Μου έλεγαν πως εάν ρίξω το παιδί, μόλις γίνω 18 θα με διώξουν και αυτό έκαναν»
Οι υπεύθυνοι της δομής της τότε 17χρονης εγκύου της είπαν, ότι μόλις γεννήσει, θα της πάρουν το παιδί να το δώσουν σε ανάδοχη οικογένεια
Διαβάστε το στο news.gr