Πιερρακάκης: Από σεβασμό στα θύματα δεν μίλησα ποτέ για την περιπέτεια της οικογένειάς μου στο Μάτι

19:34 - 22/11/2022

Από επιλογή, όπως τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, δεν θέλησε να γνωστοποιήσει την περιπέτεια της οικογένειάς του στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι. Όπως επεσήμανε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, «όπως μπορεί κάποιος να φανταστεί αν έχει βιώσει μια τέτοιου τύπου τραυματική εμπειρία η οικογένειά του, ειδικά αν κάποιος μετέχει στον δημόσιο διάλογο, […] Το άρθρο Πιερρακάκης: Από σεβασμό στα θύματα δεν μίλησα ποτέ για την περιπέτεια της οικογένειάς μου στο Μάτι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιερρακάκης: Από σεβασμό στους 104 νεκρούς δεν μίλησα για την περιπέτεια της οικογένειάς μου στο Μάτι [βίντεο]

Επιστημονική φαντασία χαρακτήρισε ο Κυριάκος Πιερρακάκης τα δημοσιεύματα για το predator και τη διάσωση της οικογένειάς του στο Μάτι.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]