Μαριέττα Χρουσαλά: «Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να φύγω από την τηλεόραση»

11:22 - 23/11/2022

Στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε σήμερα η Μαριέττα Χρουσαλά, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και συνέντευξη. Το μοντέλο […] The post Μαριέττα Χρουσαλά: «Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να φύγω από την τηλεόραση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριέττα Χρουσαλά: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, αλλά ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια»

Όσα δήλωσε για την οικογένειά της και την απόφασή της να αφήσει την τηλεόραση

Διαβάστε το στο

Μαριέττα Χρουσαλά: «Επειδή ήθελα να είμαι πολύ καλή στην οικογένεια άφησα την τηλεόραση»

Στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε σήμερα η Μαριέττα Χρουσαλά, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.Στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε σήμερα η Μαριέττα Χρουσαλά, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε, μέσα σε άλλα, να αφήσει την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αφήσω την τηλεόραση. Απλά επειδή είχα στο μυαλό μου πάντα ότι θέλω να κάνω οικογένεια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαριέττα Χρουσαλά: Αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από την τηλεόραση

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε για την απόφασή της να εγκαταλείψει την τηλεόραση.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο