Χάρης Ρώμας: «Ακόμη και φίλος μου να ήταν ο παιδοβιαστής είναι δικαίωμά μου να μην ξέρω τη σκοτεινή πλευρά του»

12:56 - 23/11/2022

Ο Χάρης Ρώμας, που ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη δημαρχία στον δήμο Χαλανδρίου, μίλησε για την πολιτική αλλά και τον τρόπο με τον οποίο συνέδεσαν το όνομά του με τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» δήλωσε για την πολιτική: «Γιατί αφήνω την πολύ επιτυχημένη πορεία μου και πολύ περισσότερα χρήματα; […] The post Χάρης Ρώμας: «Ακόμη και φίλος μου να ήταν ο παιδοβιαστής είναι δικαίωμά μου να μην ξέρω τη σκοτεινή πλευρά του» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Ρώμας: «Και φίλος μου να ήταν ο παιδεραστής, είναι δικαίωμά μου να μην ξέρω τη σκοτεινή πλευρά του»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας στο «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση των Σεπολίων λόγω της γνωριμίας του με τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο και τόνισε πως τον ενόχλησε η εργαλειοποίηση του ζητήματος. Επίσης, αναφέρθηκε και στην απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά […]

Διαβάστε το στο

Χάρης Ρώμας: "Ακόμα και φίλος μου να ήταν ο παιδεραστής, είναι δικαίωμά μου να μην ξέρω τη σκοτεινή πλευρά του"

"Αλλά ό,τι και να πεις, αν θέλει κάποιος να το γυρίσει εναντίον σου, θα σου κολλήσει τη ρετσινιά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»