Μαίρη Χρονοπούλου: «Υπήρξα ένα τέρας, ήμουν παράλυτη, παχύσαρκη 120 και βάλε κιλά»

13:12 - 23/11/2022

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε η Μαίρη Χρονοπούλου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που […] The post Μαίρη Χρονοπούλου: «Υπήρξα ένα τέρας, ήμουν παράλυτη, παχύσαρκη 120 και βάλε κιλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίρη Χρονοπούλου: «Υπήρξα ένα γουρούνι παχύσαρκο, με σήκωναν για να καθίσω ακόμη και στο καροτσάκι»

Η ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα 20 χρόνια  που βίωσε με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε

Διαβάστε το στο

Μαίρη Χρονοπούλου: Υπήρξα ένα τέρας, παράλυτη, παχύσαρκη, με σήκωναν για να κάτσω στο καροτσάκι

Η Μαίρη Χρονοπούλου κατάφερε να ξεπεράσει πολλά προβλήματα υγείας

Διαβάστε το στο

Μαίρη Χρονοπούλου: «Θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου»

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στο Λοιπόν για την απόφασή της να μιλήσει δημόσια για το πως έχει οργανώσει την κηδεία της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Υπήρξα ένα τέρας, παράλυτη, παχύσαρκη, με σήκωναν για να κάτσω στο καροτσάκι

Στα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά η Μαίρη Χρονοπούλου.Στα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά η Μαίρη Χρονοπούλου.Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για την δύσκολη περίοδο που βίωσε για 20 χρόνια. Η Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρθηκε επίσης και στη διάθεσή της για ζωή. Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης: Οι περιπέτειες που είχατε, σας δίδαξαν, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: «Θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου»

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά για την απόφασή της να μιλήσει δημόσια για το πως έχει οργανώσει την κηδεία της. Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά για την απόφασή της να μιλήσει δημόσια για το πως έχει οργανώσει την κηδεία της. Εσείς γιατί νιώσατε την ανάγκη να μιλήσετε και για το δικό σας τέλος; Γιατί έρχεται. Αυτά τα έχω οργανώσει όλα. Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο