Ελένη Μενεγάκη: «Με την Ρούλα Κορομηλά δεν είχαμε προσωπική επαφή, έχω χιλιάδες πράγματα να την ρωτήσω»
15:12 - 23/11/2022
Η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη θα συναντηθούν τηλεοπτικά ξανά μετά από 27 χρόνια, την ερχόμενη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. […]
The post Ελένη Μενεγάκη: «Με την Ρούλα Κορομηλά δεν είχαμε προσωπική επαφή, έχω χιλιάδες πράγματα να την ρωτήσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: «Με τη Ρούλα Κορομηλά δεν είχαμε προσωπική επαφή»
«Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο μία φορά κατάφερα να συνομιλήσω και να βρεθώ με εκείνη» ανέφερε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: «Με τη Ρούλα Κορομηλά δεν είχαμε προσωπική επαφή»
Στη Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής «Ελένη», με αφορμή το γεγονός ότι η παρουσιάστρια του «Σπίτι με το MEGA» θα βρεθεί ως καλεσμένη στον καναπέ της μεσημεριανής εκπομπής σε δύο ημέρες.Στη Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής «Ελένη», με αφορμή το γεγονός ότι η παρουσιάστρια του «Σπίτι με το MEGA» θα βρεθεί ως καλεσμένη στον καναπέ της μεσημεριανής εκπομπής σε δύο ημέρες.«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο μία φορά κατάφερα να συνομιλήσω και να βρεθώ με εκείνη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Μενεγάκη: «Με τη Ρούλα Κορομηλά δεν είχαμε προσωπική επαφή»
«Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο μία φορά κατάφερα να συνομιλήσω και να βρεθώ με εκείνη»
Διαβάστε το στο news.grΕλένη Μενεγάκη: "Με την Ρούλα Κορομηλά δεν είχαμε προσωπική επαφή, έχω χιλιάδες πράγματα να την ρωτήσω"
"Θα ήθελα και η ίδια να με ρωτήσει πράγματα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr