Θανάσης Αλευράς: «Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά»

13:18 - 24/11/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Αλευράς στην Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την έναρξη της νέας μουσικής […] The post Θανάσης Αλευράς: «Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θανάσης Αλευράς: «Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει και με τα παιδιά»

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για την «Κιβωτό του Κόσμου» και τη γνωριμία του με τον πατέρα Αντώνιο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θανάσης Αλευράς για Κιβωτό του Κόσμου: Γνωρίζω τον πατέρα Αντώνιο πολύ προσωπικά - Είναι σοκ

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως μέσα από το κίνημα metoo καθώς και το κύμα καταγγελιών που έχει ξεκινήσει για την Κιβωτό του Κόσμου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Θανάσης Αλευράς: «Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά…»

«Είναι μια εποχή που πολύ εύκολα από μια είδηση ή μια ψεύτικη είδηση είμαστε έτοιμοι να φάμε τις σάρκες ο ένας του άλλου»

Διαβάστε το στο in.gr

Θανάσης Αλευράς για Κιβωτό του Κόσμου: Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά – Είναι σοκ

Για το #MeToo στο Θέατρο καθώς και το κύμα καταγγελιών για την Κιβωτό του Κόσμου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Θανάσης Αλευράς. «Όλο αυτό που έγινε με το #MeToo ήταν μόνο για καλό. Δεν ξέρω αν το θέατρο καθάρισε γιατί πάντα οι άνθρωποι θα έχουν τα ελαττώματά τους αλλά ξέρω ότι αποθαρρύνονται τέτοιες συμπεριφορές και βάζεις τον άλλον να σκεφτεί πάρα πολύ αν η τάση του είναι να είναι αυταρχικός ή εκβιαστικός. Μας έχει βάλει δηλαδή όλους τώρα λίγο να προσέχουμε» είπε αρχικά ο ηθοποιός. «Βέβαια και την έχω στηρίξει την Κιβωτό του Κόσμου. Είναι μια εποχή που πολύ εύκολα από μια είδηση ή μια ψεύτικη είδηση, επειδή είμαστε πολύ θυμωμένοι οι άνθρωποι, είμαστε έτοιμοι να φάμε τις σάρκες ο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θανάσης Αλευράς για πατέρα Αντώνιο: «Τον τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει και με τα παιδιά»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος αναφέρθηκε στις καταγγελίες της Κιβωτού, στην...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Θανάσης Αλευράς: «Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω προσωπικά – Είναι σοκ»

Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της ΜΚΟ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Θανάσης Αλευράς: «Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει και με τα παιδιά»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Αλευράς στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην To άρθρο Θανάσης Αλευράς: «Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει και με τα παιδιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Θανάσης Αλευράς: "Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά"

"Είναι μια εποχή που πολύ εύκολα από μια είδηση ή μια ψεύτικη είδηση είμαστε έτοιμοι να φάμε τις σάρκες ο ένας του άλλου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θανάσης Αλευράς: «Γνωρίζω τον πατέρα Αντώνιο πολύ προσωπικά»

O Θανάσης Αλευράς μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο MeToo αλλά και στις καταγγελίες που έχουν ακουστεί για την Κιβωτό και τον πατέρα Αντώνιο. «Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν διευθυντής μου στο Εθνικό πριν από την καραντίνα. Όλο αυτό που έγινε με το metoo ήταν μόνο για καλό. Δεν ξέρω αν το θέατρο […] The post Θανάσης Αλευράς: «Γνωρίζω τον πατέρα Αντώνιο πολύ προσωπικά» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο