Κλέλια Ανδριολάτου: «Έμαθα ότι με πήραν στο Maestro από την τηλεόραση»

01:12 - 25/11/2022

Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε ποδαρικό στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για τον […] The post Κλέλια Ανδριολάτου: «Έμαθα ότι με πήραν στο Maestro από την τηλεόραση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλέλια Ανδριολάτου: «Έμαθα ότι πήρα το ρόλο για το "Maestro" από την τηλεόραση»

«Χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει γεια σου είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θες να πιούμε έναν καφέ;» ανέφερε η ηθοποιός 

Διαβάστε το στο

Κλέλια Ανδριολάτου: «Έμαθα από την τηλεόραση ότι με πήραν στο Maestro»

«Δεν είναι ότι μας είπε κάποιος συγχαρητήρια, πήρες το ρόλο. Απλώς το είδα στην τηλεόραση, η νέα μούσα του Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου»

Διαβάστε το στο

Κλέλια Ανδριολάτου: Έμαθα ότι με πήραν στο Maestro από την τηλεόραση – Διάβαζα 7,5 ώρες την ημέρα πιάνο

Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε ποδαρικό στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega. Η ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Maestro και μίλησε για τον τρόπο που την προσέγγισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τα μαθήματα που έκανε πριν καν πάρει τον ρόλο, τον τρόπο που έμαθε ότι τελικά θα είναι εκείνη που θα κλέψει την καρδιά του Ορέστη, αλλά και τη ζωή της. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης γνωρίζει την Κλέλια Ανδριολάτου από όταν εκείνη ήταν 14 ετών. «Ο χώρος του μόντελινγκ με έχει μάθει να είμαι πειθαρχημένη, συνεπής και να είμαι εξοικειωμένη με την κάμερα. Το ότι κάνω τόσα χρόνια μόντελινγκ με έχει βοηθήσει να κάνω γύρισμα», είπε για την πορεία της στο μόντελιγνκ. «Κάνω 7 χρόνια ψυχοθεραπεία,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Maestro – Κλέλια Ανδριολάτου: «Έμαθα ότι πήρα τον ρόλο από την τηλεόραση»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν η πρωταγωνίστρια του Maestro, Κλέλια Ανδριoλάτου, η οποία αποκάλυψε πως έμαθε ότι πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά. Όπως αποκάλυψε η Κλέλια Ανδριoλάτου, ενημερώθηκε από την τηλεόραση καθώς είχε περάσει ήδη από 4-5 casting χωρίς όμως κάποιος να της πει ότι την έχουν πάρει και […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κλέλια Ανδριολάτου: «Έμαθα από την τηλεόραση ότι με πήραν στο Maestro»

«Δεν είναι ότι μας είπε κάποιος συγχαρητήρια, πήρες το ρόλο. Απλώς το είδα στην τηλεόραση, η νέα μούσα του Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου»

Διαβάστε το στο thebest.gr

Για τον τρόπο που πήρε το ρόλο της στο Maestro και τη ψυχοθεραπεία που κάνει, μίλησε η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία έκανε ποδαρικό στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega.Για τον τρόπο που πήρε το ρόλο της στο Maestro και τη ψυχοθεραπεία που κάνει, μίλησε η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία έκανε ποδαρικό στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega.«Ήμουν σε μια δουλειά και χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει γεια σου είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θες να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Κλέλια Ανδριολάτου στο «Night Out»: «Έμαθα ότι πήρα τον ρόλο στο «Maestro» από την τηλεόραση»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 24/11 στο Mega η εκπομπή “Night Out” με τον Θεοχάρη To άρθρο Η Κλέλια Ανδριολάτου στο «Night Out»: «Έμαθα ότι πήρα τον ρόλο στο «Maestro» από την τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κλέλια Ανδριολάτου: "Έμαθα ότι πήρα τον ρόλο για το "Maestro" από την τηλεόραση"

Όλα όσα αποκάλυψε η νεαρή ηθοποιός για το πρώτο της ραντεβού με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Διαβάστε το στο news.gr

Κλέλια Ανδριολάτου: «Έμαθα ότι με πήραν για το ρόλο από την τηλεόραση»

Η Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε πώς πήρε το ρόλο της στο «Maestro».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Κλέλια Ανδριολάτου: «Έμαθα από την τηλεόραση ότι με πήραν στο Maestro» (βίντεο)

Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε ποδαρικό στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο που πήρε τελικά το ρόλο της στο Maestro και τη ψυχοθεραπεία που κάνει. «Ήμουν σε μια δουλειά και χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει γεια σου είμαι ο Χριστόφορος […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κλέλια Ανδριολάτου: "Έμαθα ότι πήρα τον ρόλο για το "Maestro" από την τηλεόραση"

"Χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει γεια σου είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θες να πιούμε έναν καφέ;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο