Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω του χρόνου να έχω βρει τον άνθρωπό μου»
10:38 - 25/11/2022
Σε εορταστικό κλίμα η Super Κατερίνα στον Alpha. Το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου έκανε
To άρθρο Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω του χρόνου να έχω βρει τον άνθρωπό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω του χρόνου να έχω βρει τον άνθρωπό μου»
Σε εορταστικό κλίμα η Super Κατερίνα στον Alpha. Το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλατό της εκπομπής, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.
Σε εορταστικό κλίμα η Super Κατερίνα στον Alpha. Το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλατό της εκπομπής, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Η παρουσιάστρια δέχτηκε τις εκπλήξεις των συνεργατών της, ενώ οι ευχές του πατέρα της έκαναν την Κατερίνα Καινούργιου να «λυγίσει» στον τηλεοπτικό αέρα. «Αρχίζω και αναθεωρώ για το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω του χρόνου να έχω βρει τον άνθρωπό μου»
Σε εορταστικό κλίμα η Super Κατερίνα στον Alpha. Το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλατό της εκπομπής, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Η παρουσιάστρια δέχτηκε τις εκπλήξεις των συνεργατών της, ενώ οι ευχές του πατέρα της έκαναν την Κατερίνα Καινούργιου να «λυγίσει» στον τηλεοπτικό αέρα. «Αρχίζω και αναθεωρώ για το […]
Διαβάστε το στο dete.gr