Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω αρχαιολογικό πρόσωπο σαν του Μεγάλου Αλεξάνδρου»

10:48 - 25/11/2022

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star». Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω αρχαιολογικό πρόσωπο σαν του Μεγάλου Αλεξάνδρου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ξέρω ότι γι’ αυτά που λέω θα γραφτούν πάλι αηδίες»

Διαβάστε το στο

Σπύρος Μπιμπίλας: «Εχω αρχαιολογικό πρόσωπο σαν του Μεγάλου Αλεξάνδρου»

«Ξέρω ότι γι’ αυτά που λέω θα γραφτούν πάλι αηδίες»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μπιμπίλας: Έχω αρχαιοελληνικό πρόσωπο σαν του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Για το αρχαιοελληνικό πρόσωπό του που μοιάζει με του Μέγα Αλέξανδρου αλλά και για το αρχαιολογικό του αίμα μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Παρασκευή (25/11) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star ανέφερε: «Κάποιοι λένε ότι όλοι έχουμε τούρκικο αίμα, εγώ έχω και αρχαιοελληνικό, γιατί έχω αυτό το πρόσωπο». Σχολιάζοντας μία φωτογραφία του από τα παλιά ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε πως μοιάζει πολύ με τον Μέγα Αλέξανδρο και ειδικότερα είπε: «Αυτή τη φωτογραφία την έχει τραβήξει ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ο σπουδαίος σκηνοθέτης. Μα είμαι ολόιδιος». Επίσης ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε πως του είχαν κάνει πρόταση στο παρε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σπ. Μπιμπίλας: «Έχω αρχαιοελληνικό πρόσωπο σαν του Μέγα Αλέξανδρου»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star μίλησε για την ομοιότητά του με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω αρχαιολογικό πρόσωπο σαν του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεν είμαστε όλοι τουρκοσπορίτες»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star». Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του στη διαφήμιση με τον Γιώργο Μάγκα, τον ρόλο του στο The Crown αλλά και την ομοιότητα του φυσιογνωμικά με τον Μέγα Αλέξανδρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star». Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του στη διαφήμιση με τον Γιώργο Μάγκα, τον ρόλο του στο The Crown αλλά και την ομοιότητα του φυσιογνωμικά με τον Μέγα Αλέξανδρο. «Αυτή τη φωτογραφία την έχει τραβήξει ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ο σπουδαίος σκηνοθέτης. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 25/11 ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο δημοφιλής ηθοποιός To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω αρχαιολογικό πρόσωπο σαν του Μεγάλου Αλεξάνδρου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ολόιδιος ο Μέγας Αλέξανδρος»! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στη διαφήμιση με τον Γιώργο Μάγκα, τον ρόλο του στο “The Crown”, αλλά και την ομοιότητά του φυσιογνωμικά με τον Μέγα Αλέξανδρο. “Αυτή τη φωτογραφία την έχει τραβήξει ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ο σπουδαίος σκηνοθέτης. Εάν αυτό είναι αμφισβητήσιμο… μα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: "Έχω αρχαιολογικό πρόσωπο σαν του Μεγάλου Αλεξάνδρου"

"Κάποιοι λένε ότι όλοι έχουμε τούρκικο αίμα. Εγώ έχω και αρχαιοελληνικό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο