Μαίρη Χρονοπούλου: «Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους, είμαι μόνη και έχω τρελαθεί»
20:14 - 25/11/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε […]
The post Μαίρη Χρονοπούλου: «Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους, είμαι μόνη και έχω τρελαθεί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Χρονοπούλου: «Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους, είμαι μόνη»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά.
Διαβάστε το στο thebest.grΜαίρη Χρονοπούλου: Η Νίτσα Μαρούδα είχε τυχερό θάνατο, έφυγε στον ύπνο της ευτυχισμένη – Είμαι μόνη και έχω τρελαθεί
Η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για τη ζωή της, τους φίλους της που έχουν φύγει από τη ζωή και το πως διαχειρίζεται όλα αυτά.Η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για τη ζωή της, τους φίλους της που έχουν φύγει από τη ζωή και το πως διαχειρίζεται όλα αυτά.Η αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου άνοιξε την καρδιά της για τις δύσκολη διαχείριση στις απώλειες και τους καλούς της φίλους και συναδέλφους που έφυγαν από την ζωή. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαίρη Χρονοπούλου: «Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους, είμαι μόνη και έχω τρελαθεί»
“Το τελευταίο διάστημα πραγματικά ο Χάρος βγήκε παγανιά” εξομολογείται η Μαίρη Χρονοπούλου. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου άνοιξε την καρδιά της για τις δύσκολη διαχείριση στις απώλειες και τους καλούς της φίλους και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαίρη Χρονοπούλου: "Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους, είμαι μόνη και έχω τρελαθεί"
"Το τελευταίο διάστημα πραγματικά ο Χάρος βγήκε παγανιά"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr