Μουντιάλ 2022: Τα σενάρια πρόκρισης στον πρώτο όμιλο

22:18 - 25/11/2022

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του Α' ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη νίκη της Σενεγάλης επί του Κατάρ με 3-1 και την ισοπαλία ανάμεσα στην Ολλανδία και τον Ισημερινό με 1-1.

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουντιάλ 2022, Σμάιχελ: Φοβερή απόκρουση στην γυριστή κεφαλιά του Ραμπιό (vid)

Μια ανάσα μακριά από το γκολ έφτασε η Γαλλία, όμως ο Σμάιχελ έδιωξε με υπερένταση την κεφαλιά του Ραμπιό και κράτησε το μηδέν για τη Δανία.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Μουντιάλ 2022: Το Γουέμπλεϊ στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Το στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, «ντύθηκε» εχθές (25/11) με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, σε μία ενέργεια των αρμοδίων, προκειμένου να υποστηρίξουν την LGBTQ+ κοινότητα, ενόψει του αγώνα Αγγλίας-ΗΠΑ (0-0) για την 2η αγωνιστική του Μουντιάλ 2022, που φιλοξενείται στο στο Κατάρ, όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη. Η Αγγλία, είναι μία από τις επτά ευρωπαϊκές […] Το άρθρο Μουντιάλ 2022: Το Γουέμπλεϊ στα χρώματα του ουράνιου τόξου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μουντιάλ 2022, Α’ όμιλος: Τα σενάρια πρόκρισης στη φάση των 16

Η Ολλανδία έχει το πάνω χέρι στον όμιλο παρά την ισοπαλία με το Εκουαδόρ. Μάχη ανάμεσα στον Εκουαδόρ και τη Σενεγάλη για την πρόκριση στη φάση των 16. Αναλυτικά τα σενάρια. Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του Α’ ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη νίκη της Σενεγάλης επί του Κατάρ με 3-1 και την ισοπαλία ανάμεσα […] The post Μουντιάλ 2022, Α’ όμιλος: Τα σενάρια πρόκρισης στη φάση των 16 appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μουντιάλ 2022: Με σούπερ Εμπαπέ πήρε την πρόκριση στους «16» η Γαλλία

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να την έχει πάρει από το χέρι, η Γαλλία νίκησε με 2-1 τη Δανία και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ 2022. Η Γαλλία μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για ευκαιρία από τα πρώτα λεπτά. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 21ο λεπτό,... Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μουντιάλ 2022: Ζωντανή για πρόκριση η Αυστραλία

Βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Μουντιάλ 2022, απέκτησε η Αυστραλία, καθώς για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου, επικράτησε με 1-0 της Τυνησίας, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ντιούκ στο 23ο λεπτό. Πλέον, τα «καγκουρό», έχουν τρεις βαθμούς, [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Πολωνία: Δύο άτομα τέθηκαν υπό κράτηση ως ύποπτα για επίθεση εναντίον συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο οίκος S&P Global υποβάθμισε το αξιόχρεο του Ισραήλ, επικαλούμενος τους «αυξημένους γεωπολιτικούς κινδύνους»

Ινδία: Ξεκίνησαν οι βουλευτικές εκλογές που θα διαρκέσουν ως την 1η Ιουνίου

Καρδιά: 3 πράγματα που κάνει κορυφαίος καρδιολόγος μόλις ξυπνήσει

Την Κυριακή με τη Realnews: Δωροεπιταγή 5€

Πρωτομαγιά 2024: Πότε μεταφέρθηκε η αργία