Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω κάνει επίσημη καταγγελία για άσχημες συμπεριφορές στον χώρο»

10:54 - 26/11/2022

Την Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”  και η δημοσιογράφος Πένυ Καβέτσου. Η To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω κάνει επίσημη καταγγελία για άσχημες συμπεριφορές στον χώρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω κάνει επίσημη καταγγελία για άσχημες συμπεριφορές στον χώρο»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας 

Διαβάστε το στο

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω κάνει καταγγελία για άσχημες συμπεριφορές στον χώρο»

Αποκάλυψη - βόμβα από την παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Ελεονώρα Μελέτη: Έχω καταγγείλει επίσημα τις κακοποιητικές συμπεριφορές

Την Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend. Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον εργασιακό χώρο στις οποίες έχει αναφερθεί πως βίωσε αλλά και για το μέλλον της εκπομπής της. «Δεν πετάω μπηχτές στην εκπομπή, την άποψή μου λέω» ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια για τα σχόλια που έκανε πρόσφατα στον τηλεοπτικό «αέρα», ενώ δήλωσε ικανοποιημένη με τη μέχρι στιγμής εικόνα του Mega Καλημέρα. Αν και ήταν προφανές ότι δεν ήθελε να επεκταθεί σε περαιτέρω δηλώσεις, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι έχει καταγγείλει επίσημα τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει παραδεχτεί ότι έχει βιώσει στον εργασιακό της χώρο. «Από τη στιγμή που προσπαθώ κι εγώ να είμαι τυ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Τις έχω καταγγείλει και επίσημα τις άσχημες συμπεριφορές που έχω δεχτεί στον χώρο»

Την Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend». Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τα αιχμηρά σχόλια που κάνει κατά καιρούς για όσα συμβαίνουν στον κόσμο της ελληνικής τηλεόρασης με την ίδια να εξηγεί πως πρόκειται απλά για την άποψή της. «Δεν πετάω μπηχτές στην εκπομπή μου, την άποψή μου λέω» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

«Βόμβα» από Ελεονώρα Μελέτη: Έχω καταγγείλει επίσημα τις άσχημες συμπεριφορές στο χώρο…

Την παρουσιάστρια του MEGA και δημοσιογράφο Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend.Την παρουσιάστρια του MEGA και δημοσιογράφο Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend.Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε –μεταξύ άλλων- για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον εργασιακό χώρο στις οποίες έχει αναφερθεί πως βίωσε αλλά και για το μέλλον της εκπομπής της. «Δεν πετάω μπηχτές στην εκπομπή, την άποψή μου λέω», είπε-αρχικά- η παρουσιάστρια για τα σχόλια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω καταγγείλει επίσημα τις κακοποιητικές συμπεριφορές»

Την Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend. Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον εργασιακό χώρο […] The post Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω καταγγείλει επίσημα τις κακοποιητικές συμπεριφορές» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω καταγγείλει και επίσημα τις άσχημες συμπεριφορές στον χώρο» - ΒΙΝΤΕΟ

Την Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend.

Διαβάστε το στο real.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Έχω καταγγείλει και επίσημα τις άσχημες συμπεριφορές στον χώρο

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα σε όλα ρωτήθηκε σχετικά με τα on air σχόλια που κάνει κατά καιρούς για πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν πετάω μπηχτές στην εκπομπή μου, την άποψή μου λέω» απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη. Στην συνέχεια, ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί ποτέ να καταγγείλει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελεονώρα Μελέτη: "Έχω καταγγείλει επίσημα τις κακοποιητικές συμπεριφορές"

"Δεν πετάω μπηχτές στην εκπομπή, την άποψή μου λέω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Τις έχω καταγγείλει και επίσημα τις άσχημες συμπεριφορές που έχω δεχτεί στον χώρο»

Την Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend και η δημοσιογράφος Πένυ Καβέτσου. Η παρουσιάστρια μίλησε για τα αιχμηρά σχόλια που κάνει κατά καιρούς για όσα συμβαίνουν στον κόσμο της ελληνικής τηλεόρασης αναφέροντας: «Δεν πετάω μπηχτές στην εκπομπή μου, την άποψή μου λέω». Στην ερώτηση αν έχει σκεφτεί ποτέ να καταγγείλει και επίσημη άσχημες συμπεριφορές […] The post Ελεονώρα Μελέτη: «Τις έχω καταγγείλει και επίσημα τις άσχημες συμπεριφορές που έχω δεχτεί στον χώρο» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Αποκάλυψη-βόμβα από την Ε. Μελέτη: «Έχω κάνει καταγγελία για άσχημες συμπεριφορές»

Στις άσχημες συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στη δουλειά της και στην επίσημη καταγγελία που έχει κάνει στο παρελθόν, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Ελεονώρα Μελέτη. Παράλληλα, η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα» ανέφερε ότι δεν πετάει μπηχτές στην εκπομπή της αλλά λέει την άποψή της. «Δεν πετάω μπηχτές στην εκπομπή μου, την άποψή μου λέω» ανέφερε […] Το άρθρο Αποκάλυψη-βόμβα από την Ε. Μελέτη: «Έχω κάνει καταγγελία για άσχημες συμπεριφορές» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της