Ο Mente Fuerte κατέγραψε τη Σολωμού να του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας!

11:00 - 26/11/2022

Μπορεί να μην παραδέχονται ότι είναι ζευγάρι, με τη Μαρία Σολωμού να προσπαθεί με συνεντεύξεις της να... αποπροσανατολίσει το κοινό, όμως ο Mente Fuerte ανέβασε βίντεο, εν αγνοία της που τη δείχνει έξαλλη από τα νεύρα της επειδή τον ζήλεψε!Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπορεί να μην παραδέχονται ότι είναι ζευγάρι, με τη Μαρία Σολωμού να προσπαθεί με συνεντεύξεις της να... αποπροσανατολίσει το κοινό,…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού και η… σκηνή ζηλοτυπίας- Viral το ΒΙΝΤΕΟ

Viral έχει γίνει στα social media ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο Mente Fuerte με πρωταγωνίστρια την Μαρία Σολωμού.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μπορεί να μην παραδέχονται ότι είναι ζευγάρι, με τη Μαρία…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ο Mente Fuerte κατέγραψε τη Μαρία Σολωμού να του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας – «Τι είμαι ρε μ@@@κα; Θα βγει τώρα το alien από μέσα μου»

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει την Μαρία Σολωμού σε μια μια σκηνή… ζηλοτυπίας με τον Mente Fuerte. O τράπερ αποφάσισε να κάνει πλάκα στην ηθοποιό και κατέγραφε την αντίδρασή της σε βίντεο. Ο Mente Fuerte προσποιούνταν ότι μιλάει στο τηλέφωνο με μία κοπέλα, ενώ η Μαρία Σολωμού […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal