Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: «Αποκτήσαμε παιδί σε δύο μήνες μέσω συγγενικού προσώπου»

18:34 - 26/11/2022

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 26/11, ο Μιχάλης Οικονόμου και ο σύντροφός To άρθρο Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: «Αποκτήσαμε παιδί σε δύο μήνες μέσω συγγενικού προσώπου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής: «Το παιδί μάς ήρθε σαν ένα γρήγορο δώρο»

Το ζευγάρι εξομολογήθηκε τον τρόπο με τον οποίο κατόρθωσε να υιοθετήσει το παιδί του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Το παιδί μάς ήρθε σαν ένα γρήγορο δώρο

Καλεσμένοι της Τζένης Θεωνά βρέθηκαν ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου και ο σύντροφος του, Γιώργος Μακρής, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες στην ΕΡΤ2. Το ευτυχισμένο ζευγάρι εξομολογήθηκε τον τρόπο με τον οποίο κατόρθωσε να υιοθετήσει το παιδί του. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δύο μήνες πριν γεννηθεί το παιδί προέκυψε η σκέψη να κάνουμε οικογένεια. Σε αντίθεση ίσως με άλλα ζευγάρια που μπαίνουν στη διαδικασία να το προγραμματίσουν, να πάνε για εξωσωματικές ή να βρουν μια παρένθετη μητέρα, το παιδί μας ήρθε από ένα συγγενικό πρόσωπο και, επειδή ήταν μονόδρομος πως θα πήγαινε σε ένα ίδρυμα, έπρεπε να πάρουμε ένα είδος γρήγορης απόφασ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: «Το παιδί μάς ήρθε σαν ένα γρήγορο δώρο – Ήρθε από ένα συγγενικό πρόσωπο»

Τον τρόπο με τον οποίο κατόρθωσαν να υιοθετήσουν το παιδί τους αποκάλυψαν ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου και ο σύντροφος του, Γιώργος Μακρής στην εκπομπή Μαμα-δες στην ΕΡΤ2.Τον τρόπο με τον οποίο κατόρθωσαν να υιοθετήσουν το παιδί τους αποκάλυψαν ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου και ο σύντροφος του, Γιώργος Μακρής στην εκπομπή Μαμα-δες στην ΕΡΤ2.Ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δύο μήνες πριν γεννηθεί το παιδί προέκυψε η σκέψη να κάνουμε οικογένεια. Σε αντίθεση ίσως με άλλα ζευγάρια που μπαίνουν στη διαδικασία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: «Το παιδί μάς ήρθε σαν ένα γρήγορο δώρο»

Καλεσμένοι της Τζένης Θεωνά βρέθηκαν ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου και ο σύντροφος του, Γιώργος Μακρής, το απόγευμα του Σαββάτου, στην […] The post Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: «Το παιδί μάς ήρθε σαν ένα γρήγορο δώρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: «Το παιδί μας ήρθε σαν δώρο από συγγενή» [video]

Τι είπαν ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου και ο σύντροφος του, Γιώργος Μακρής για το παιδί τους; O ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου και ο σύντροφός του, Γιώργος Μακρής ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά Μαμα-δες στην ΕΡΤ2. Το ζευγάρι εξομολογήθηκε τον τρόπο με τον οποίο κατόρθωσε να υιοθετήσει το παιδί του. «Δύο μήνες πριν γεννηθεί το […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: «Το παιδί μας ήρθε σαν δώρο από συγγενή» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: «Το παιδί μάς ήρθε σαν ένα γρήγορο δώρο»

O ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου και ο σύντροφός του, Γιώργος Μακρής βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά «Μαμα-δες» και εξομολογήθηκαν τον τρόπο με τον οποίο κατόρθωσαν να υιοθετήσουν το παιδί τους. «Δύο μήνες πριν γεννηθεί το παιδί προέκυψε η σκέψη να κάνουμε οικογένεια. Σε αντίθεση ίσως με άλλα ζευγάρια που μπαίνουν στη διαδικασία να το προγραμματίσουν, να πάνε για εξωσωματικές ή […] The post Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: «Το παιδί μάς ήρθε σαν ένα γρήγορο δώρο» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Έλλη Στάη: Θα γίνει γιαγιά για τρίτη φορά

Survivor 2024: Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής – Παράτησε στη μέση τον αγώνα

Παναγιώτα Βλαντή: «Μικρή δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη, αισθανόμουν άσχμημα»

Χριστίνα Μπόμπα: Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της

Ιωάννα Μαλέσκου για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ήθελα να προφέρω το όνομά της»

Η Μάντη Περσάκη ξέρει πως θα κάνεις γράμμωση ποδιών και κοιλιάς μέχρι το Πάσχα (μέρος β’)