Μάνος Νίφλης για Ελισάβετ Μουτάφη: «Της έκανα πρόταση γάμου μαζί με τις κόρες μου»
21:34 - 26/11/2022
Μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μάνος Νίφλης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο γνωστός
To άρθρο Μάνος Νίφλης για Ελισάβετ Μουτάφη: «Της έκανα πρόταση γάμου μαζί με τις κόρες μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίφλης για Μουτάφη: «Της έκανα πρόταση γάμου μαζί με τις κόρες μου»
«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όταν το έχεις δουλέψει με τα παιδιά το κομμάτι ενός δεύτερου γάμου», είπε ο Μάνος ΝίφληςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜάνος Νίφλης: Έκανα πρόταση στην Ελισάβετ Μουτάφη αφού πρώτα πήρα έγκριση από τις κόρες μου
Ο Μάνος Νίφλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το Σάββατο στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Ανοιχτή επικοινωνία» αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την σχέση με την Ελισάβετ Μουτάφη. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος Νιφλής εξομολογήθηκε πως «εγώ επεδίωξα να γνωρίσω την Ελισάβετ μέσω κοινών γνωστών. Έστησα ένα ραντεβού, όπου εμφανίστηκα εντελώς τυχαία και έτσι ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα και κολλήσαμε. Μένουμε στο ίδιο σπίτι από την δεύτερη εβδομάδα της γνωριμίας μας, για να μην πω από το δεύτερο ραντεβού και με μαλώσει κιόλας. Θυμάμαι πως από το δεύτερο ραντεβού ήμασταν μαζί».
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜάνος Νίφλης για Ελισάβετ Μουτάφη: «Της έκανα πρόταση γάμου μαζί με τις κόρες μου»
Στην προσωπική του ζωή και την σχέση με την Ελισάβετ Μουτάφη, αναφέρθηκε ο Μάνος Νιφλής σε συνέντευξη του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.Στην προσωπική του ζωή και την σχέση με την Ελισάβετ Μουτάφη, αναφέρθηκε ο Μάνος Νιφλής σε συνέντευξη του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.Ο Μάνος Νιφλής εξομολογήθηκε πως «εγώ επεδίωξα να γνωρίσω την Ελισάβετ μέσω κοινών γνωστών. Έστησα ένα ραντεβού, όπου εμφανίστηκα εντελώς τυχαία και έτσι ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα και κολλήσαμε. Μένουμε στο ίδιο σπίτι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜάνος Νίφλης: «Στην Ελισάβετ Μουτάφη έκανα πρόταση γάμου μαζί με τις κόρες μου»
Ο Μάνος Νίφλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το Σάββατο […]
The post Μάνος Νίφλης: «Στην Ελισάβετ Μουτάφη έκανα πρόταση γάμου μαζί με τις κόρες μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr