Το «αντίο» του Μορέιρα στον ΠΑΟΚ
21:50 - 26/11/2022
Το «αντίο» του Μορέιρα στον ΠΑΟΚ
26/11/2022
Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Ζοσέ Μορέιρα, για οικογενειακούς λόγους.
Αφού βρέθηκε και στο ματς του ΠΑΟΚ Β΄για να αποχαιρετήσει τον νεαρό πορτιέρε, Κωνσταντίνο Μπαλωμένο, και έχοντας νωρίτερα αποχαιρετήσει και την ανδρική ομάδα, ο Μορέιρα είπε δημοσίως το «αντίο» του στον ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας τον Λουτσέσκου, τα... παιδιά του και όλη την ασπρόμαυρη οικογένεια:
«Δεν θα πω αντίο αλλά θα πω ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Φεύγω αλλά θα σας έχω πάντα μαζί μου. Είναι ώρα να γυρίσω στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου.
Σε ευχαριστώ Ραζβάν Λουτσέσκου, εσένα και τους απίθανους συνεργά
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάζουν «λουκέτο» τα εμπορικά στην Πάτρα
Παραπάνω είναι τα λουκέτα στην εμπορική αγορά, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κώστα Ζαφειρόπουλο, αναφερόμενος στα στοιχεία της ΓΕΜΗ. Στα στοιχεία αυτά δεν περιλαμβάνονται δεκάδες επιχειρήσεις που έχουν κλείσει την λειτουργία τους, αλλά δεν έχουν κλείσει τα λογιστικά τους βιβλία. Και γιατί δεν τα έχουν κλείσει; Έχουν οφειλές προς το δημόσιο, δηλαδή στην […]
Διαβάστε το στο dete.gr«Φορτισμένο» αντίο του Μορέιρα στον ΠΑΟΚ
Ο Ζοσέ Μορέιρα αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, για να επιστρέψει στην πατρίδα του, για προσωπικούς λόγους. Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκε μάλιστα και στην Ευκαρπία, για να πει το δικό του αντίο στον ΠΑΟΚ Β και στους τερματοφύλακες. Στο δημόσιο αντίο του στα social media, […]
The post «Φορτισμένο» αντίο του Μορέιρα στον ΠΑΟΚ first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr