«Έσπασε» η Ρούλα Κορομηλά στον αέρα: «Πονάει η ψυχή μου για κάποια πράγματα»
22:08 - 26/11/2022
Μια εκλεκτή μουσική βραδιά παρουσίασε η Ρούλα Κορομηλά στο Σπίτι με το MEGA, το Σάββατο, όπου και φιλοξένησε τον Γιώργο […]
The post «Έσπασε» η Ρούλα Κορομηλά στον αέρα: «Πονάει η ψυχή μου για κάποια πράγματα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Λύγισε» η Ρούλα Κορομηλά στον αέρα: «Πονάει η ψυχή μου για κάποια πράγματα»
Tον Γιώργο Μαργαρίτη φιλοξένησε χθες βράδυ η Ρούλα Κορομηλά στο Σπίτι με το MEGA, το Σάββατο, ενώ στο πλατό βρέθηκε και ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης Τάκης Σούκας.Tον Γιώργο Μαργαρίτη φιλοξένησε χθες βράδυ η Ρούλα Κορομηλά στο Σπίτι με το MEGA, το Σάββατο, ενώ στο πλατό βρέθηκε και ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης Τάκης Σούκας.«Για 10 χρόνια ήμασταν μαζί στην ΕΡΤ και μου κάνατε σπουδαίες εκπομπές. Είσαστε πανέμορφη, παραμένετε πανέμορφη, είσαστε η πρώτη για μένα – και δεν κάνω κολακείες – παρουσιάστρια και ξέρετε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΡούλα Κορομήλα – Σπίτι με το Mega: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής – «Πονάει η ψυχή μου με κάποια πράγματα»
Η Ρούλα Κορομηλά το βράδυ του Σαββάτου επέστρεψε στο Σπίτι με το MEGA, το Σάββατο, όπου και
To άρθρο Ρούλα Κορομήλα – Σπίτι με το Mega: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής – «Πονάει η ψυχή μου με κάποια πράγματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr