Μαίρη Χρονοπούλου: «Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους, είμαι μόνη»

06:52 - 27/11/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίρη Χρoνοπούλου: Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους

“Έφυγαν όλοι, είμαι μόνη και έχω τρελαθεί” ανέφερε η Μαίρη Χρονοπούλου. Σε μία εξομολόγηση καρδιάς για τις απώλειες αγαπημένων της συναδέλφων πέρασε η Μαίρη Χρονοπούλου σε συνέντευξή της στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά. Από τους φίλους σας που έφυγαν ποιος είναι αυτός που σας λείπει περισσότερο; Ο Νίκος μου. Ο Νίκος Κούρκουλος. Δεν ερχόταν, ... Περισσότερα To άρθρο Μαίρη Χρoνοπούλου: Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μαίρη Χρoνοπούλου: Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους

“Έφυγαν όλοι, είμαι μόνη και έχω τρελαθεί” ανέφερε η Μαίρη Χρονοπούλου. Σε μία εξομολόγηση καρδιάς για τις απώλειες αγαπημένων της συναδέλφων πέρασε η Μαίρη Χρονοπούλου σε συνέντευξή της στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά. Από τους φίλους σας που έφυγαν ποιος είναι αυτός που σας λείπει περισσότερο; Ο Νίκος μου. Ο Νίκος Κούρκουλος. Δεν ερχόταν, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Πώς ξεπικρίζουμε και συντηρούμε τις επιτραπέζιες ελιές

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης