Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος έκανε χημειοθεραπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό στο απέναντι δωμάτιο»

08:46 - 27/11/2022

Μία συνέντευξη-εξομολόγηση παραχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη στην εφημερίδα Documento και τον δημοσιογράφο Νίκο Παπαδογιάννη. Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη του Tae-Kwo-Do, […] The post Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος έκανε χημειοθεραπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό στο απέναντι δωμάτιο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος έκανε χημειοθεραπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό στο απέναντι δωμάτιο»

Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη περιγράφοντας πώς βίωσε με το νεογέννητο παιδί της τη μάχη απέναντι στον καρκίνο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Μία συνέντευξη-εξομολόγηση παραχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη στην εφημερίδα Documento και τον δημοσιογράφο, Νίκο Παπαδογιάννη. Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη του Tae-Kwo-Do, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε μόλις στα 43 του χρόνια νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου, […] The post Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος έκανε χημειοθεραπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό στο απέναντι δωμάτιο» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος έκανε χημειοθεραπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό στο απέναντι δωμάτιο»

Η Δώρα Τσαμπάζη μιλάει για τον αδικοχαμένο Αλέξανδρο Νικολαΐδη και τη μάχη που έδωσαν μαζί απέναντι στον καρκίνο  Μία συνέντευξη-εξομολόγηση παραχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη στην εφημερίδα Documento και τον δημοσιογράφο Νίκο Παπαδογιάννη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος έκανε χημειοθεραπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό στο απέναντι δωμάτιο»

Συγκινεί για μια ακόμη φορά η σύζυγος του Ολυμπιονίκη του Tae-Kwo-Do, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε μόλις στα 43 του χρόνια νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου, Δώρα Τσαμπάζη, η οποία μίλησε στην εφημερίδα Documento και τον δημοσιογράφο Νίκο Παπαδογιάννη.Συγκινεί για μια ακόμη φορά η σύζυγος του Ολυμπιονίκη του Tae-Kwo-Do, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε μόλις στα 43 του χρόνια νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου, Δώρα Τσαμπάζη, η οποία μίλησε στην εφημερίδα Documento και τον δημοσιογράφο Νίκο Παπαδογιάννη.Πώς ξεκίνησε η περιπέτειά σας; Τον Αύγουστο του 2020 ο Αλέξανδρος άρχισε να αισθάνεται μουδιάσματα στο δεξί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δώρα Τσαμπάζη: “Ο Αλέξανδρος έκανε χημειοθεραπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό…”

Η Δώρα Τσαμπάζη μιλάει για τον αδικοχαμένο Αλέξανδρο Νικολαΐδη και τη μάχη που έδωσαν μαζί απέναντι στον καρκίνο...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Δώρα Τσαμπάζη: “Ο Αλέξανδρος έκανε χημειοθεραπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό…”

Διαβάστε το στο sinidisi.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο