Ελεονώρα Μελέτη: «Παρακαλούσα τον ψυχολόγο να μου διαγνώσει κατάθλιψη, είχα κρίσεις πανικού και ήμουν ανθρωποφοβική»

10:44 - 27/11/2022

Για τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βίωσε στην αρχή της τηλεοπτικής της καριέρας μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος και […] The post Ελεονώρα Μελέτη: «Παρακαλούσα τον ψυχολόγο να μου διαγνώσει κατάθλιψη, είχα κρίσεις πανικού και ήμουν ανθρωποφοβική» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: Ήμουν ανθρωποφοβική, παρακαλούσα τον ψυχολόγο να μου διαγνώσει κατάθλιψη

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της παρουσίας της στην τηλεόραση μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες για τη γυναικεία ενδυνάμωση, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην ψυχολογική πίεση όσο και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που αντιμετώπισε όταν ανέλαβε την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ στον ΑΝΤ1. «Είχα ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο, διότι επί τρία ολόκληρα χρόνια στο ξεκίνημα της πορείας μου ντρεπόμουν να βγω απ’ το σπίτι. Πηγαίνοντας στον ψυχολόγο, παρακαλούσα μέσα μου βαθιά και εκλιπαρούσα να μου διαγνώσει κατάθλιψη, γιατί μόνο έτσι θα μπορούσα να ορίσω και να κατανοήσω τον συναισθηματικό πόνο που ένιωθα και ο οποίος με είχε καθηλώσει και δε μπορούσα να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Πηγαίνοντας στον ψυχολόγο παρακαλούσα να μου διαγνώσει κατάθλιψη»

Ένα απόσπασμα από την ομιλία της Ελεονώρας Μελέτη σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε πριν μια περίπου εβδομάδα στη Βόρεια Ελλάδα, προβλήθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή “Open Weekend”. Η παρουσιάστρια του “Μega Καλημέρα” στην ομιλία της αυτή αναφέρθηκε στο bullying που βίωσε τα πρώτα χρόνια που βρέθηκε στην τηλεόραση περιγράφοντας τα όσα άσχημα συναισθήματα της είχαν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Παρακαλούσα τον ψυχολόγο να μου διαγνώσει κατάθλιψη»

Σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε πριν από μια περίπου εβδομάδα στις Σέρρες με θέμα τη γυναικεία ενδυνάμωση, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη. Ένα απόσπασμα από την ομιλία της προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Open Weekend». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ψυχολογική πίεση και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που αντιμετώπισε όταν της ανατέθηκε η παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» στον ΑΝΤ1. […] Το άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Παρακαλούσα τον ψυχολόγο να μου διαγνώσει κατάθλιψη» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της – «Παρακαλούσα τον ψυχολόγο να μου διαγνώσει κατάθλιψη»

Διαβάστε το στο real.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Ήμουν ανθρωποφοβική, παρακαλούσα τον ψυχολόγο να μου διαγνώσει κατάθλιψη»

Μίλησε για την κακοποίηση που δέχτηκε στα πρώτα βήματά της στην τηλεόραση

Διαβάστε το στο news.gr

Σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε πριν από μια περίπου εβδομάδα στις Σέρρες με θέμα τη γυναικεία ενδυνάμωση, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη. Ένα απόσπασμα από την ομιλία της προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Open Weekend». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ψυχολογική πίεση και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που αντιμετώπισε όταν της ανατέθηκε η παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» στον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της – “Παρακαλούσα τον ψυχολόγο να μου διαγνώσει κατάθλιψη”

Η Ελεονώρα Μελέτη συγκλόνισε με την ομιλία της στο 2ο Συνέδριο “Μαζί πιο δυνατές” που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στις Σέρρες. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το bullying που βίωσε στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής της καριέρας, ενώ αποκάλυψε τη διάγνωση που είχε κάνει τότε ο ψυχολόγος στον οποίο είχε απευθυνθεί. “Το κορίτσι αυτό είναι […] The post Ελεονώρα Μελέτη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της – “Παρακαλούσα τον ψυχολόγο να μου διαγνώσει κατάθλιψη” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Συγκλονίζει η εξομολόγησή της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο