Σοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα «:Δεν είδα ποτέ ότι έκλεισε την πόρτα κι έγινε κάτι πολύ άσχημο»
11:32 - 27/11/2022
Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι και στην Ελένη Βουλγαράκη και μίλησε για το περιστατικό που της […]
The post Σοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα «:Δεν είδα ποτέ ότι έκλεισε την πόρτα κι έγινε κάτι πολύ άσχημο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έγινε κάτι πολύ άσχημο…»
H σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα και την ανάγκασε να γίνει πιο αγοροκόριτσο.
Διαβάστε το στο Ματθίλδη Μαγγίρα: Δεν είδα ποτέ ότι έκλεισε την πόρτα κι έγινε κάτι πολύ άσχημο
Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι και στην Ελένη Βουλγαράκη και μίλησε για το περιστατικό που της είχε τύχει σε νεότερη ηλικία στον εργασιακό της χώρο. «Πώς γίνεται την ίδια χρονική στιγμή που έσκασε το Me Too στην Ελλάδα και τηλεοπτικά να έσκασε και στην Κροατία; Ποιος μου λέει ότι όλο αυτό δεν έγινε με έναν τρόπο πιο καθοδηγούμενο; Τόσα χρόνια γιατί δεν έβγαιναν; Γιατί βγήκε την ίδια χρονική στιγμή; Κάποια είναι αληθινά, κάποια μπορεί να μην είναι και να προσπαθούν να λασπώσουν κάποιον για να τον καταστρέψουν. Δεν ξέρεις εσύ που είναι η αλήθεια» είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα. «Μου είχε τύχει ένα περιστατικό στα 19 μου. Με κάλεσε ο σύλλογος, που έπαιζα από 1
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜατθίλδη Μαγγίρα: «Δεν είδα ποτέ ότι έκλεισε την πόρτα κι έγινε κάτι πολύ άσχημο»
Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι και στην Ελένη Βουλγαράκη και μίλησε για το περιστατικό που της είχε τύχει σε νεότερη ηλικία στον εργασιακό της χώρο.
Διαβάστε το στο thebest.grΜατθίλδη Μαγγίρα: Σοκάρει με την αποκάλυψη της – «Δεν είδα ποτέ ότι έκλεισε την πόρτα κι έγινε κάτι πολύ άσχημο»
Για το περιστατικό που της είχε τύχει σε νεότερη ηλικία στον εργασιακό της χώρο μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στην Ελένη Βουλγαράκη.Για το περιστατικό που της είχε τύχει σε νεότερη ηλικία στον εργασιακό της χώρο μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στην Ελένη Βουλγαράκη.«Πώς γίνεται την ίδια χρονική στιγμή που έσκασε το Me Too στην Ελλάδα και τηλεοπτικά να έσκασε και στην Κροατία; Ποιος μου λέει ότι όλο αυτό δεν έγινε με έναν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜατθίλδη Μαγγίρα: «Δεν είδα ποτέ ότι έκλεισε την πόρτα κι έγινε κάτι πολύ άσχημο»
Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι και στην Ελένη Βουλγαράκη και μίλησε για το περιστατικό που της είχε τύχει σε νεότερη ηλικία στον εργασιακό της χώρο.
Διαβάστε το στο news.grΜατθίλδη Μαγγίρα: «Δεν είδα ποτέ ότι έκλεισε την πόρτα κι έγινε κάτι πολύ άσχημο»
«Μετά από αυτό το γεγονός άλλαξα τι εξέπεμπα.»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr