Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος έκανε χημειοθεραπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό στο απέναντι δωμάτιο»
08:48 - 28/11/2022
Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη περιγράφοντας πώς βίωσε με το νεογέννητο παιδί της τη μάχη απέναντι στον καρκίνο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Μία συνέντευξη-εξομολόγηση παραχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη στην εφημερίδα Documento και τον δημοσιογράφο, Νίκο Παπαδογιάννη. Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη του Tae-Kwo-Do, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε μόλις στα 43 του χρόνια νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου, […]
The post Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος έκανε χημειοθεραπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό στο απέναντι δωμάτιο» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος έκανε χημειoθεpαπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό στο απέναντι δωμάτιο»
Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη περιγράφοντας πώς βίωσε με το νεογέννητο παιδί της τη μάχη απέναντι [...]
The post Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος έκανε χημειoθεpαπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό στο απέναντι δωμάτιο» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr