Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος έκανε χημειοθεραπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό στο απέναντι δωμάτιο»

08:48 - 28/11/2022

Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη περιγράφοντας πώς βίωσε με το νεογέννητο παιδί της τη μάχη απέναντι στον καρκίνο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Μία συνέντευξη-εξομολόγηση παραχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη στην εφημερίδα Documento και τον δημοσιογράφο, Νίκο Παπαδογιάννη. Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη του Tae-Kwo-Do, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε μόλις στα 43 του χρόνια νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου, […] The post Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος έκανε χημειοθεραπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό στο απέναντι δωμάτιο» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος έκανε χημειoθεpαπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό στο απέναντι δωμάτιο»

Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη περιγράφοντας πώς βίωσε με το νεογέννητο παιδί της τη μάχη απέναντι [...] The post Δώρα Τσαμπάζη: «Ο Αλέξανδρος έκανε χημειoθεpαπεία κι εγώ πάλευα να κατεβάσω γάλα για το μωρό στο απέναντι δωμάτιο» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Πώς να ξεχωρίσετε ένα Labrador από ένα Golden Retriever: Οδηγός για μελλοντικούς ιδιοκτήτες.

Η δασκάλα που διασχίζει καθημερινά το Αιγαίο με βαρκούλα για να κάνει μάθημα στην Τέλενδο.

Πώς οι αισθήσεις των ζώων αντιλαμβάνονται τις αλλαγές πριν από έναν σεισμό.

Πού κρύβεται η ελληνική τρούφα και γιατί η λευκή magnatum θεωρείται η βασίλισσα της γαστρονομίας.

Μπορείτε να διπλώσετε τη γλώσσα σας σε σχήμα «U» και τι αποκαλύπτει αυτό για τον εγκέφαλο

Πώς η σωματική άσκηση επηρεάζει την πέψη σας και γιατί η άσκηση βοηθά