Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον
17:50 - 28/11/2022
Εντός ή εκτός ΣΚΑI; Με εκπομπή ή με τηλεπαιχνίδι; Η αινιγματική απάντηση του Νίκου Μουτσινά!
The post Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: Απαντά πρώτη φορά για το τηλεοπτικό του μέλλον και αδειάζει τον Γιώργο Λιάγκα
Τελικά θα παρουσιάσει βραδινό σόου;
Διαβάστε το στο Νίκος Μουτσινάς: Τρόλαρε τα ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό του μέλλον – «Θα άφηνα αυτή την υπερεκπομπάρα;»
Ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά είχε εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha με τίτλο «Ο παρουσιαστής φαίνεται ότι δεν θέλει να συνεχίσει τηλεοπτικά στον ΣΚΑΪ». Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11), στην ενότητα «Χρυσή Τηλεόραση» της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι», προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα. Αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς είπε σε έντονο ύφος «Μην τα γράφετε ρε αυτά!» ενώ στην συνέχεια ευχαρίστησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τα καλά λόγια που είπε για εκείνον. Και στο τέλος της προβολής του αποσπάσματος, ο Νίκος Μουτσινάς τρόλαρε ανελέητα τα δημοσιεύματα για το επαγγελματικό και τηλεοπτικό του μέλλον. «Τον ευχαριστώ πάρα πολύ τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αλήθεια σε ευχαριστώ πολύ… Γιατ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝίκος Μουτσινάς: Η απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να κάνει βραδινό show παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς με αφορμή την παρουσία του στην πρεμιέρα της παράστασης «40 Plus Βγαίνω» του καλού του φίλου Θανάση Αλευρά. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Νίκος Μουτσινάς ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν για το τηλεοπτικό του μέλλον. «Όταν συμβεί κάτι και έχω να πω κάτι, θα το […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίκος Μουτσινάς: «Αδειάζει» τον Γιώργο Λιάγκα και απαντάει για το τηλεοπτικό του μέλλον
Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στην πρεμιέρα του καλού του φίλου Θανάση Αλευρά στο θέατρο και εκεί
To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: «Αδειάζει» τον Γιώργο Λιάγκα και απαντάει για το τηλεοπτικό του μέλλον δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝίκος Μουτσινάς: Η on air πρόταση στον σύντροφό του – «Τάσο μου…»
Σε μία άκρως προσωπική εξομολόγηση πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης 29/11 ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό
To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Η on air πρόταση στον σύντροφό του – «Τάσο μου…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝίκος Μουτσινάς: Απαντά πρώτη φορά για το τηλεοπτικό του μέλλον και αδειάζει τον Γιώργο Λιάγκα
Στην πρεμιέρα της παράστασης «40 Plus Βγαίνω» του Θανάση Αλευρά έδωσε το «παρών» ο Νίκος Μουτσινάς το βράδυ της Δευτέρας (28/11). Ο παρουσιαστής έκανε δηλώσεις στις κάμερες και απάντησε πρώτη φορά στις φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον. «Όταν συμβεί κάτι και έχω να πω κάτι, θα το πω. Για να μη συζητάω κάτι δημόσια σημαίνει ή […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr