Αντέδρασε η Μαρία Σολωμού: «Είναι σοβαρή ερώτηση; Περιμένεις να σου απαντήσω;»

08:36 - 29/11/2022

Στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Γεια» βρέθηκε η Μαρία Σολωμού, η οποία έκανε και δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η […] The post Αντέδρασε η Μαρία Σολωμού: «Είναι σοβαρή ερώτηση; Περιμένεις να σου απαντήσω;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Σολωμού: Ενοχλημένη με δημοσιογράφο - «Είναι ερώτηση σοβαρή; Περιμένεις να σου απαντήσω;»

Σε ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος, λέγοντάς της πως συνοδεύεται από τον Mente Fuerte, η ηθοποιός δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή της

Διαβάστε το στο

Μαρία Σολωμού: Ενοχλήθηκε από δημοσιογράφο- «Είναι σοβαρή ερώτηση; Περιμένεις να σου απαντήσω;»

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαρία Σολωμού όταν... ενοχλήθηκε που την ρώτησαν για το γεγονός ότι συνοδεύεται.Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαρία Σολωμού όταν... ενοχλήθηκε που την ρώτησαν για το γεγονός ότι συνοδεύεται.«Τι ωραία που ήταν τότε που ήμουν στη σχολή, που ήμουν ανέμελη, πιο μικρή… Σαν γιαγιά ακούγομαι! Μόνο ευχάριστα πράγματα, ακόμα ακούμε αυτά τα τραγούδια. Μου φαίνεται ότι βγήκαν πρόπερσι», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού. Στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Σολωμού: «Είναι ερώτηση σοβαρή; Περιμένεις να σου απαντήσω γιατί δεν θέλω να με ρωτάνε;»

Στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Γεια» βρέθηκε η Μαρία Σολωμού το βράδυ της Δευτέρας 29/11. Η ηθοποιός To άρθρο Μαρία Σολωμού: «Είναι ερώτηση σοβαρή; Περιμένεις να σου απαντήσω γιατί δεν θέλω να με ρωτάνε;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρία Σολωμού: Η ερώτηση που ενόχλησε την ηθοποιό – «Περιμένεις να σου απαντήσω;»

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Γεια» και όσο έκανε δηλώσεις στις κάμερες, δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε για τον Mente Fuerte αν και η ίδια δεν ξέχασε το χιούμορ της και απάντησε με το δικό της τρόπο Η Μαρία Σολωμού έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Γεια» και μίλησε στις κάμερες των […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο