Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση

12:30 - 29/11/2022

Νέο επεισόδιο θα δούμε απόψε (29/11) στη σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» με καθηλωτικές εξελίξεις καθώς ο Στρατής θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση. Δείτε περισσότερα. The post Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση appeared first on Youfly.

Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αντιμέτωπος με τον Αλέξανδρο στη φυλακή

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». Η φασαρία που προκλήθηκε στο Όνειρο έδωσε στο Στέλιο την ευκαιρία που έψαχνε και συλλαμβάνει τον Στρατή. Την ίδια στιγμή, ο Στέλιος καλείται να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη κρίση της οικογένειάς του εξαιτίας του γιου του. Στη φυλακή ο Αλέξανδρος πιέζει τον Στρατή να του πει την αλήθεια. Την αλήθεια ζητά και ο Γιώργης από τον αδελφό του. Ενώ ο Χρήστος ετοιμάζει μια έκπληξη για την οικογένειά του που θα αλλάξει το μέλλον όλων, ο Στρατής βρίσκεται για πρώτη φορά στα χέρια του. Ο Στέλιος ψάχνει να βρει τον Χρήστο για να του ανακοινώσει τη σύλληψη, ενώ ο Γιώργης φέρνει τον Μίλτο στο σπίτι του και περιποιείται τις

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αντιμέτωπος με τον Αλέξανδρο στη φυλακή

Αυτή η νύχτα μένει, Τρίτη 29/11 (22:40, Alpha) – Η φασαρία που προκλήθηκε στο Όνειρο έδωσε στο Στέλιο την ευκαιρία […] The post Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αντιμέτωπος με τον Αλέξανδρο στη φυλακή appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ youfly.com

Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης γίνεται ο σωτήρας της Αμαλίας

Ευρωεκλογές: Οι δημοσιογράφοι – παρουσιαστές στη μάχη της κάλπης

Η Γη της Ελιάς: Τους βλέπει μαζί και ξεσπά σε λυγμούς

J2US: Ο Light σε ρόλο – έκπληξη

Η Γη της Ελιάς: Περίληψη με φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 145-150

Η Γη της Ελιάς: «Τη γυναίκα μου βρήκες; Θα σε θάψω»