Σεισμός – Τσελέντης: Έχω χάσει τον ύπνο μου με τις Αλκυονίδες – Περιμένω σεισμό κοντά στα 6 Ρίχτερ

13:54 - 29/11/2022

Σεισμός: «Η μέχρι τώρα μετασεισμική ακολουθία φαίνεται πολύ φυσιολογική, επομένως κατά πάρα πολύ μεγάλη πιθανότητα, το τονίζω, γιατί στην Ελλάδα κανείς δεν πρέπει μετά από κάποιον σεισμό κάποιες ώρες μετά να λέει ότι ήταν κύριος ή όχι, αλλά κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα ήταν ο κυρίως σεισμός» τόνισε ο Άκης Τσελέντης, διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών […] Το άρθρο Σεισμός – Τσελέντης: Έχω χάσει τον ύπνο μου με τις Αλκυονίδες – Περιμένω σεισμό κοντά στα 6 Ρίχτερ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσελέντης: Έχω χάσει τον ύπνο μου με τις Αλκυονίδες – Περιμένω μεγάλο σεισμό σε βάθος 5ετίας

Ο ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την περιοχή στις Αλκυονίδες

Διαβάστε το στο

Τσελέντης: Έχω χάσει τον ύπνο μου με τις Αλκυονίδες – Περιμένω μεγάλο σεισμό σε βάθος 5ετίας

«Είναι μια περιοχή από τις πολύ επικίνδυνες σεισμικά. Το περιμένω μέσα σε 5 χρόνια ότι θα γίνει κάτι εκεί».

Διαβάστε το στο tovima

Τσελέντης: «Έχω χάσει τον ύπνο μου με τις Αλκυονίδες – Περιμένω σεισμό κοντά στο 6 σε βάθος 5ετίας»

Την ανησυχία του για την περιοχή των Αλκυονίδων εξέφρασε ο  Άκης Τσελέντης, διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, με αφορμή τον σημερινό σεισμό στην Εύβοια που έγινε αισθητός και στην Αττική.Την ανησυχία του για την περιοχή των Αλκυονίδων εξέφρασε ο  Άκης Τσελέντης, διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, με αφορμή τον σημερινό σεισμό στην Εύβοια που έγινε αισθητός και στην Αττική.«Η μέχρι τώρα μετασεισμική ακολουθία φαίνεται πολύ φυσιολογική, επομένως κατά πάρα πολύ μεγάλη πιθανότητα, το τονίζω, γιατί στην Ελλάδα κανείς δεν πρέπει μετά από κάποιον σεισμό […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άκης Τσελέντης: Έχω χάσει τον ύπνο μου με τις Αλκυονίδες - Έχει μαζέψει πάρα πολλή σεισμική ενέργεια

Σεισμό της τάξης των 6 Ρίχτερ τα επόμενα 5 χρόνια στις Αλκυονίδες περιμένει ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών Άκης Τσελέντης

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τσελέντης: Εχω χάσει τον ύπνο μου με τις Αλκυονίδες, περιμένω 6 Ρίχτερ – Ο φόβος για τη Θήβα

Γιατί μπήκαν σταθμοί ανίχνευσης ραδονίου. Τι προβληματίζει τον διευθυντή του Γεωδυναμικού. Εκτίμησή του πάντως, είναι ότι ο σεισμός της Τρίτης στην Εύβοια ήταν ο κύριος και δεν μπορεί να ενεργοποιήσει άλλα ρήγματα The post Τσελέντης: Εχω χάσει τον ύπνο μου με τις Αλκυονίδες, περιμένω 6 Ρίχτερ – Ο φόβος για τη Θήβα appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Τσελέντης: Έχω χάσει τον ύπνο μου με τις Αλκυονίδες – Λέκκας: Ώριμη η περιοχή για να δώσει μεγάλο σεισμό

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, χτύπησε τον κώδωνα του κινδύνου για την περιοχή των Αλκυονίδων. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά «με τις Αλκυονίδες πραγματικά έχω χάσει τον ύπνο μου, γιατί έχει μαζέψει πάρα πολύ σεισμική ενέργεια». «Κάποια στιγμή είναι γεγονός ότι θα κάνει κάποιο σεισμό εκεί κάτω και επειδή τα χαρακτηριστικά της σεισμικής δράσης εκεί πέρα […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Τσελέντης: Έχω χάσει τον ύπνο μου με τις Αλκυονίδες – Περιμένω σεισμό κοντά στα 6 Ρίχτερ!

«Η μέχρι τώρα μετασεισμική ακολουθία φαίνεται πολύ φυσιολογική, επομένως κατά πάρα πολύ μεγάλη πιθανότητα, το τονίζω, γιατί στην Ελλάδα κανείς δεν πρέπει μετά από κάποιον σεισμό κάποιες ώρες μετά να λέει ότι ήταν κύριος ή όχι, αλλά κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα ήταν ο κυρίως σεισμός» τόνισε ο Άκης Τσελέντης, διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών μιλώντας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τσελέντης: Έχω χάσει τον ύπνο μου με τις Αλκυονίδες – Φοβάμαι για δυνατό σεισμό σε βάθος 5ετίας

Τον κώδωνα του κινδύνου για την περιοχή των Αλκυονίδων έκρουσε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, Άκης Τσελέντης, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «με τις Αλκυονίδες πραγματικά έχω χάσει τον ύπνο μου, γιατί έχει μαζέψει πάρα πολύ σεισμική ενέργεια». Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Πρόγραμμα, ο Άκης Τσελέντης δήλωσε πως «κάποια στιγμή είναι γεγονός ότι […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]