Οργισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μου τηλεφωνούν καθημερινά για το υπόλοιπο μίας δόσης δανείου, ντροπή»
15:40 - 29/11/2022
Ξεσπά ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από τα social media για τα τηλεφωνήματα που δέχεται καθημερινά από
To άρθρο Οργισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μου τηλεφωνούν καθημερινά για το υπόλοιπο μίας δόσης δανείου, ντροπή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εξοργισμένος με τις τράπεζες ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μου τηλεφωνούν καθημερινά – Ντροπή»
Εξοργισμένος είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, όπως έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Ο παρουσιαστής γνωστοποίησε πως έχει λάβει δάνειο για την αγορά πρώτης κατοικίας, το οποίο και αποπληρώνει κάθε μήνα τα τελευταία 17 χρόνια. Ο λόγος που έχει εξοργιστεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι πως, όπως αναφέρει, του τηλεφωνούν καθημερινά από την τράπεζα για ένα υπόλοιπο το οποίο φαίνεται να έχει ύψους… 160 ευρώ. «Είναι εξοργιστικό αυτό με τις τράπεζες…Για δάνειο 125.000€ για πρώτη κατοικία τους έχω δώσει σε 17 χρόνια,135.000€ και έχω υπόλοιπο 85.000€. Καλύπτω κανονικά τις δόσεις μου και μου τηλεφωνούν καθημερινά για ένα υπόλοιπο που τους βγαίνει 160€ ΝΤΡΟΠΗ! Ακούει κανείς;;» έ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟργισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μου τηλεφωνούν καθημερινά για το υπόλοιπο μίας δόσης δανείου, ντροπή»
Ξεσπά ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από τα social media για τα τηλεφωνήματα που δέχεται καθημερινά από την τράπεζα.Ξεσπά ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από τα social media για τα τηλεφωνήματα που δέχεται καθημερινά από την τράπεζα.Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, εδώ και πολλά χρόνια «τρέχει» το στεγαστικό του δάνειο το οποίο καλύπτει στην ώρα του πληρώνοντας τις δόσεις, εδώ και 17 χρόνια. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα δέχεται διαρκώς κλήσεις για το ποσό των 160 […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕξοργισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μου τηλεφωνούν καθημερινά για το υπόλοιπο μίας δόσης δανείου, ντροπή»
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ξέσπασε για τα τηλεφωνήματα που δέχεται καθημερινά […]
The post Εξοργισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μου τηλεφωνούν καθημερινά για το υπόλοιπο μίας δόσης δανείου, ντροπή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓκουντάρας: «Μου τηλεφωνούν καθημερινά για το υπόλοιπο μιας δόσης δανείου- Ντροπή»
O γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε με μια ανάρτησή του στο Twitter ότι δέχεται καθημερινά οχλήσεις για το υπόλοιπο μίας δόσης του δανείου του, που φτάνει μόλις τα 160 ευρώ, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την ενόχλησή του. «Είναι εξοργιστικό αυτό με τις τράπεζες…Για δάνειο 125.000€ για πρώτη κατοικία τους έχω δώσει σε 17 χρόνια,135.000€ και έχω υπόλοιπο […]
Διαβάστε το στο dete.gr