Μουντιάλ 2022: Με στυλ και άνεση η Αγγλία στους «16» – 3-0 την Ουαλία [δείτε τα γκολ]

23:00 - 29/11/2022

Το 104ο ραντεβού ανάμεσα στην Αγγλία και στην Ουαλία και πρώτο σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την πρώτη με 3-0, αποτέλεσμα που χάρισε στα «Τρία Λιοντάρια» την πρωτιά του 2ου ομίλου (δύο νίκες και μία ισοπαλία) και το «εισιτήριο» για τα νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης. Την Κυριακή (4/12) η ομάδα του […] Το άρθρο Μουντιάλ 2022: Με στυλ και άνεση η Αγγλία στους «16» – 3-0 την Ουαλία [δείτε τα γκολ] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουντιάλ 2022: Πρωτιά για τη Γαλλία, στους «16» και η Αυστραλία

Η Γαλλία παρά την ήττα της από την Τυνησία πέρασε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Αυστραλίας, η οποία νίκησε τη Δανία με 1-0 και προκρίθηκε στους «16» του Μουντιάλ.

Διαβάστε το στο

Μουντιάλ 2022: Πρωτιά για τη Γαλλία, στους «16» και η Αυστραλία

Η Γαλλία παρά την ήττα της από την Τυνησία πέρασε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Αυστραλίας, η οποία νίκησε τη Δανία με 1-0 και προκρίθηκε στους «16» του Μουντιάλ. Η βαθμολογικά… αδιάφορη Γαλλία αγωνίστηκε με «πειραματική» ενδεκάδα κόντρα στην Τυνησία και εν τέλει ηττήθηκε με 1-0 από τους Αφρικανούς, οι οποίοι ήθελαν […] The post Μουντιάλ 2022: Πρωτιά για τη Γαλλία, στους «16» και η Αυστραλία appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]