Ελεονώρα Μελέτη: «Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα»
10:22 - 30/11/2022
Ένα προσωπικό περιστατικό που έτυχε στην ίδια και στην κόρη της θέλησε να μοιραστεί η Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος, με […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη: «Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα»
Η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Τετάρτης και με αφορμή τη συνέντευξη...
Διαβάστε το στο ZouglaΕλεονώρα Μελέτη: «Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα…»
«Κατάλαβες;»
Διαβάστε το στο Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη: «Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα»
Η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Τετάρτης και με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Δανάη Λουκάκη, η οποία αναφέρθηκε στο bullying που είχε βιώσει στο σχολείο, αποκάλυψε ένα περιστατικό με την 4χρονη κόρη της, Αλεξάνδρα. Συγκεκριμένα, όπως είπε η Ελεονώρα Μελέτη ένα παιδάκι έσπρωξε την κόρη της δύο φορές στην παιδική χαρά, με αποτέλεσμα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε περιστατικό με την κόρη της – «Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα»
Με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού Δανάης Λουκάκη περί σχολικού εκφοβισμού, η Ελεονώρα Μελέτη περιέγραψε το περιστατικό που είχε με την κόρη της σε παιδική χαρά.Με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού Δανάης Λουκάκη περί σχολικού εκφοβισμού, η Ελεονώρα Μελέτη περιέγραψε το περιστατικό που είχε με την κόρη της σε παιδική χαρά.«Τις προάλλες πήγα στην παιδική χαρά και ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου. Το έσπρωξε κάτω και του πήρε το παιχνίδι του. Έρχεται η κόρη μου, μού λέει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλεονώρα Μελέτη: «Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα»
Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Δανάη Λουκάκη στο Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στο μπούλινγκ
To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΞέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: Έσπρωξε την κόρη μου στην παιδική χαρά – Δεν άντεξα
Με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού Δανάης Λουκάκη περί σχολικού εκφοβισμού, η Ελεονώρα Μελέτη εκμυστηρεύτηκε στους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές ένα περιστατικό που συνέβη σε παιδική χαρά μεταξύ της κόρης της και ενός άλλου παιδιού.
Διαβάστε το στο real.grΕλεονώρα Μελέτη: «Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα»
Περιέγραψε το περιστατικό που είχε με την κόρη της σε παιδική χαρά
Διαβάστε το στο news.grΕλεονώρα Μελέτη: Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα
Με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού Δανάης Λουκάκη περί σχολικού εκφοβισμού, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μοιραστεί ένα περιστατικό που έτυχε στην ίδια ενώ ήταν με την κόρη της στην παιδική χαρά. «Τις προάλλες πήγα στην παιδική χαρά και ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου. Το έσπρωξε κάτω και του πήρε το παιχνίδι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΞέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: Έσπρωξε την κόρη μου στην παιδική χαρά – Δεν άντεξα
Με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού Δανάης Λουκάκη περί σχολικού εκφοβισμού, η Ελεονώρα Μελέτη εκμυστηρεύτηκε στους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές ένα περιστατικό που συνέβη σε παιδική χαρά μεταξύ της κόρης της και ενός άλλου παιδιού. “Τις προάλλες πήγα στην παιδική χαρά και ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου. Το έσπρωξε κάτω και […]
The post Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: Έσπρωξε την κόρη μου στην παιδική χαρά – Δεν άντεξα appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΕλεονώρα Μελέτη: "Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα"
Περιγράφει το περιστατικό που είχε με την κόρη της σε παιδική χαρά
Διαβάστε το στο patrasevents.grΕλεονώρα Μελέτη: «Έσπρωξε το παιδί μου, δεν άντεξα»
H Δανάη Λουκάκη μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που είχε βιώσει στο σχολείο με την Ελεονώρα Μελέτη να αποκαλύπτει ένα περιστατικό με την 4χρονη κόρη της, Αλεξάνδρα. Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια ένα παιδάκι έσπρωξε την κόρη της δύο φορές στην παιδική χαρά, με αποτέλεσμα η να μιλήσει στη μητέρα του. «Τις προάλλες πήγα στην […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Έσπρωξε το παιδί μου, δεν άντεξα» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr