Ελένη Καστάνη: «Έχω ερωτευτεί ομοφυλόφιλο, το γνώριζα εξ αρχής»
12:58 - 30/11/2022
Τη δική της προσωπική εξομολόγηση έκανε στον «αέρα» του Breakfast@Star η Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τη συζήτηση […]
The post Ελένη Καστάνη: «Έχω ερωτευτεί ομοφυλόφιλο, το γνώριζα εξ αρχής» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκαριστική εξομολόγηση της Ελένης Καστάνη: Έχω ερωτευτεί ομοφυλόφιλο…
Η Ελένη Καστάνη μίλησε για την ερωτική της ζωή
Διαβάστε το στο Ελένη Καστάνη: Έχω ερωτευτεί ομοφυλόφιλο, το γνώριζα εξ αρχής
Την εμπειρία της όταν ερωτεύτηκε έναν άνθρωπο ομοφυλόφιλο μοιράστηκε η Ελένη Καστάνη, με αφορμή τη συζήτηση περί bisexual ερωτικών συντρόφων στο Breakfast@Star. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ξεκίνησε μία σχέση μαζί του ενώ γνώριζε τις ερωτικές του προτιμήσεις. «Εγώ έχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι ομοφυλόφιλος. Το ήξερα εξ αρχής, δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω. Εις γνώσιν μου το έκανα. Εγκατέλειψα όμως τη σχέση κάποια στιγμή» ανέφερε αρχικά. «Αυτός έφυγε τη νύχτα και δεν γυρνούσε. Με άφησε ένα βράδυ μόνη με πρόφαση ότι θα πάει κάπου με έναν φίλο και ανακάλυψα ότι μπορεί να ήταν με έναν δεσμό. Εκείνη την ώρα είπα “δεν μπορώ να το πολεμήσω εγώ αυτό”. Αυτό που ζητάει από αυτόν τον άλλο άνθρωπο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλένη Καστάνη: «Έχω ερωτευτεί ομοφυλόφιλο, το γνώριζα εξ αρχής – Με άφησε ένα βράδυ»
Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε η Ελένη Καστάνη, στον «αέρα» του Breakfast@Star.Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε η Ελένη Καστάνη, στον «αέρα» του Breakfast@Star.«Εγώ έχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι ομοφυλόφιλος. Το ήξερα εξ αρχής, δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω. Εις γνώσιν μου το έκανα. Εγκατέλειψα όμως τη σχέση κάποια στιγμή» ανέφερε η ηθοποιός. «Αυτός έφυγε τη νύχτα και δεν γυρνούσε. Με άφησε ένα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Καστάνη: «Έχω ερωτευτεί ομοφυλόφιλο, εγκατέλειψα τη σχέση όταν έφευγε βράδυ και δεν γυρνούσε»
Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Ελένη Καστάνη στον αέρα της εκπομπής Breakfast@Star. Με αφορμή το
To άρθρο Ελένη Καστάνη: «Έχω ερωτευτεί ομοφυλόφιλο, εγκατέλειψα τη σχέση όταν έφευγε βράδυ και δεν γυρνούσε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλένη Καστάνη: Έχω ερωτευτεί ομοφυλόφιλο - Έφυγα από τη σχέση όταν... [βίντεο]
Η Ελένη Καστάνη μίλησε για την περίοδο της ζωής της κατά τη διάρκεια της οποίας είχε σχέση με ομοφυλόφιλο.
Διαβάστε το στο thetoc.grΕλένη Καστάνη: Έχω ερωτευτεί ομοφυλόφιλο…
Η Ελένη Καστάνη έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την ερωτική της ζωή. Η σπουδαία ηθοποιός μέσα από την εκπομπή “Breakfast at Star” μίλησε για μια πολύ προσωπική της στιγμή και σόκαρε τους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε πως έχει ερωτευθεί κάποιον που ήταν ομοφυλόφιλος, ωστόσο αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σχέση αυτή. «Εγώ έχω ερωτευτεί άνθρωπο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΆφωνοι από την εξομολόγηση της Ελένης Καστάνη: «Έχω ερωτευτεί ομοφυλόφιλο»
Τη δική της προσωπική εξομολόγηση έκανε στον «αέρα» του Breakfast@Star η Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τη συζήτηση περί bisexual ερωτικών συντρόφων, θέλησε να αποκαλύψει την εμπειρία που είχε, όταν ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της διατηρούσε επαφές με άτομο του ίδιου φύλου.«Εγώ έχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι ομοφυλόφιλος. Το ήξερα εξ αρχής, δεν […]
Διαβάστε το στο dete.grΕλένη Καστάνη: "Έχω ερωτευτεί ομοφυλόφιλο, το γνώριζα εξ αρχής"
"Έφυγε ένα βράδυ με πρόφαση ότι θα πάει κάπου με έναν φίλο και ανακάλυψα ότι μπορεί να είχαν δεσμό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr