Κάτια Ζυγούλη: Πήρε εκπομπή στην ΕΡΤ – 179.645 ευρώ τα 20 επεισόδια

08:26 - 23/01/2020

Η Κάτια Ζυγούλη στις «Ιστορίες Μόδας». Θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής της ΕΡΤ, η οποία επιχειρεί να προσεγγίσει τις τάσεις της μόδας με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, σε διαφορετικό πνεύμα από αυτό της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το κόστος της εκπομπής για 20 επεισόδια είναι 179.645 ευρώ και την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία FOSS. Επίσης, έγκριση έλαβε από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Ζυγούλη: Πήρε εκπομπή στην ΕΡΤ - Στις 180.000€ το κόστος

MEDIA  Η Κάτια Ζυγούλη επιστρέφει τηλεοπτικά και κάνει την πρώτη της απόπειρα στην παρουσίαση προγράμματος. Το μοντέλο και σύζυγος του Σάκη Ρουβά θα βρεθεί στο τιμόνι της εκπομπής «Ιστορίες Μόδας» της ΕΡΤ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Τηλεόρασης αποφάσισε να εγκρίνει το αίτημα και η Κάτια Ζυγούλη θα παρουσιάσει την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» που θα προβάλλεται από την ΕΡΤ2. Σύμφωνα με το πρακτικό, η εκπομπή θα ανατεθεί σε εξωτερική παραγωγή και το κόστος για 20 επεισόδια ανέρχεται στο ποσό των 179.645 ευρώ. Το κάθε επεισόδιο θα είναι διάρκειας 45 λεπτών και θα έχει κόστος 8.982 ευρώ. Η Κάτια Ζυγούλη, θα προσεγγίζει της τάσεις στη μόδα τόσο με συνεντεύξεις αλλά και με

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή